Gå til indhold
Sommercamp på Gammelbro camping

Sommercamp på Gammelbro camping

Københavnerkirken, der er en af de 29 menigheder i ELNs M-netværk, inviterer igen iår til SommerCamp på Gammelbro Camping ved Haderslev.
Det sker i uge 28 fra d.6.-11. juli.
Gammelbro er en af Danmarks største campingpladser med Danmarks mest visionære campingbestyrere. SommerCamp foregår på en del af campingpladsen, idet man har fået lov at låne et hjørne af pladsen og et stort telt.SommerCamp er sommerferie med dem fra sin egen kirke og dem fra andre kirker. SommerCamp er tiltrængt hvile og åndelig påfyldning, så man kan komme tilbage til hverdagen med nye kræfter og Jesus-glæde.

På SommerCamp er der dagligt én formiddags- og én aftensamling med undervisning og forkyndelse, og hvor der også bliver god plads til lovsang, bøn og vidnesbyrd.

I år har man inviteret Morten Friis, der er leder af Netværksgruppen i Frederikssund, og Nicolai Techow, der er en del af Københavnerkirkens prædiken-team. De to er på henholdsvis ved formiddags- og aftensamlingerne.

Tilmelding

Københavnerkirkens administrator Hanna Brejl fortæller, hvordan man tilmelder sig:

“For at tilmelde sig skal man gøre følgende 2 ting:

  1. skridt: Du kontakter Gammelbro Camping og booker hytte eller campingplads. Husk at sige, at du er på SommerCamp – det udløser 15% rabat. Hvis du er i telt eller campingvogn, kan du reservere plads, så du bliver placeret sammen med andre deltagere: Plads 878-913
  1. skridt: Tilmeld dig ved at udfylde blanketten på http://www.kbhkirken.dk senest 1. juni

Det koster 400,- kr pr. voksen over 16 år (alle herunder er gratis) at deltage + Almindelig campingtakst for selve opholdet som afregnes med Gammelbro Camping.”

Se nærmere information om program og tilmelding her.

Brian er landsleder i Evangelisk Luthersk Netværk. Han bor i Holstebro og er deltidsansat som præst i Lemvig Bykirke.
landssekretaer@luthersk-netvaerk.dk / 29 43 31 37