Vendsyssel frimenighed ansætter præst

Vendsyssel Frimenighed ansætter ny præst i en stilling på 50%, når Johnny Oslo Tidemand og familie flytter til Frederikshavn til august.

Det er skønt at bo i Vandkants Danmark, men det har i en del år været vanskeligt at få besat stillinger indenfor bestemte fagområder. Især, hvis der ikke er tale om en fuldtidsstilling. Derfor er det også med stor glæde, at Vendsyssel Frimenighed til gudstjenesten i søndags kunne bekendtgøre, at de har ansat en ny præst på halv tid med tiltrædelse lige efter sommerferien.

Præst til lokalområdet

Vendsyssel frimenighed flyttede sidste år i nye lokaler i Frederikshavn og har ansat Johnny Oslo Tidemand, som deres nye præst. Johnny er 38 år gammel og kommer fra en stilling som Børne og Ungdoms-medarbejder i Lindehøj Kirken i Herlev, hvor han har arbejdet de sidste 11 år. Han har en bachelorgrad i teologi ved Teologisk Fakultet og Menighedsfakultetet i Århus og 3 års studie med specialisering i ungdomsarbejde hos Skandinavisk Akademi for Lederskab og Teologi (SALT) i hhv. København og Oslo.

Knud Mellergaard fra menighedsledelsen siger om det nye præstepar: “Johnny og Ditte og deres datter Celine på 3 år, flytter til lokalområdet, så vi får en præstefamilie som bor i området. I tiden indtil 1. august har vi forlænget aftale med Kim Madsen, så han fortsætter sin ansættelse med 10 % indtil 31. juli. Herudover vil vi gøre brug af tilkaldepræster.”

 

 

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights