Vellykket menighedscamp

I uge 31 inviterede ELN, sammen med nogle valgmenigheder og Indre Mission, til menighedscamping i Hjallerup. Det var en rigtig vellykket uge med god tilslutning.

Der var på hele Hjallerup bibelcamping 360 enheder med tilsammen over 1000 deltagere i alle aldre og af dem var de 80 enheder på menighedscamp. På menighedscamp fulgte man formiddags-bibeltimer og aftenmøder for de forskellige aldersgrupper, men om eftermiddagen var der et særligt program målrettet dét at være menighed.

Disse workshops og seminarer som foregik i menighedscafé-teltet var godt besøgt og sidst på aftenen dannede café-teltet rammen om hygge og samtaler. Unge fra Århus bykirke, som havde den største gruppe med på menighedscamp, havde virkelig etableret en flot café med ægte storby café-stemning med smothies, vafler, ekspresso-maskine og meget mere.

Sammen med alle disse gode aktiviteter var koncerter, lovsang, en vedkommende forkyndelse og det kristne fællesskab med til at give en åndelig fornyelse. Der er mange der allerede glæder sig til næste års menighedscamp og der er plads til endnu flere, så sæt kryds i kalenderen i uge 31 i 2013.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights