Vellykket inspirations-konference

Mellem 170-180 ledere i det kirkelige børne- og juniorarbejde var samlet på Grejsdalens efterskole til en vellykket inspirationskonference.

I september 2014 blev der for første gang afholdt inspirationskonference af Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler, Børne og Unge Oase og Evangelisk Luthersk Netværk i fællesskab. Erfaringerne var så gode, at man valgte at gentage det lørdag d. 21. maj og det blev med endnu større tilslutning endnu engang en succes. De mange deltagere blev fyldt på og fik ny energi til tjenesten med at forkynde evangeliet for børn og juniorer. Konferencen var desuden en god anledning til at mødes på tværs af kirkelige foreninger, sogne, missionshuse, menigheder og netværk, for at inspirere hinanden.

Udbytterigt program

Formiddagens program var med Lianne Smith, England, der med over 30 års erfaring i børne- og ungdomsarbejde, har udviklet en dyb passion for at se menigheder tage ansvar for, at troen næres og vokser hos de yngste medlemmer i kirken. Man kunne i hendes foredrag mærke, hvordan hun brænder for at dele de gode nyheder om Jesus med kirkens børn og med de børn, som endnu ikke har hørt det.

Om eftermiddagen gav de 18 seminarer et varieret og spændende vifte af tilbud, som deltagerne kunne vælge alt efter interesse og tjenesteopgave. Der var mulighed for at vælge to seminarer og de andre 16 kunne man så få et indtryk af og hente lidt fra på Mulighedernes Marked. Med markedsstemning og stande fra relevante foreninger bidrog det til en afslappet og god atmosfære på konferencen.

Der blev også tid til med en times procestid til sidst at få talt om og overvejet udbyttet af konferencen. Og så blev der naturligvis sluttet af med festmiddag og lovsang.

Deltagernes respons

At de mange deltagere var glade for dagen og ser frem til en lignende konference senere giver disse reaktioner fra deres evaluering Indtryk af. Og ikke mindst må det få dem, der ikke kunne være med denne gang til at klikke ind på inspirationskonferencens hjemmeside og lytte til nogle af foredragene og naturligvis sørge for at komme med næste gang.

“Fantastisk god konference som jeg fik rigtig meget ud af”

“superfedt at være sammen med kristne fra forskellige kirkeretninger om at udvikle vores forkyndelse for børn. Det var så konkret, at vi kan og vil gå hjem og gøre noget nyt og bedre i vores kirke.”

 

“Jeg kunne godt tænke mig at min præst og frivillig koordinator deltog i konferencen. Jeg kunne se og høre at der også var relevante emner for dem, og det håber jeg fortsætter, for jeg har nævnt mit ønske om at få dem med næste gang”.

 

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights