Unge går ombord i Bibelen

Hvem skal gribe stafetten, når de gamle bibelglade går på pension? Det skal de unge! Derfor er der stor grund til glæde over KFS sommerkampagne ”100 dage med Bibelen”

En læseplan, en podcast og et mål om sammen at læse sig igennem hele Det Nye Testamente på 100 dage. Det har vist sig at være en god opskrift for KFS’ sommerkampagne “100 dage med Bibelen”, der over hele landet har samlet både nuværende og ældre KFS’ere om at Ny Testamente på 100 dage.

Kampagnen løber fra 1. maj og 100 dage frem, og efter blot en uge ramte podcasten med daglige introduktioner til kapitlerne 12. pladsen over Spotifys mest populære podcast.  

Den modtagelse vækker stor glæde hos KFS’ generalsekretær Jakob Højlund:

”Vi har set meget frem til at komme i gang med ”100 dage med Bibelen”, fordi det er kernen af det, vi gerne vil i KFS; formidle evangeliet og se studerende blive grebet af Jesus og Bibelen. At få lov til at se, hvor mange der har grebet den her anledning til at læse i Bibelen sammen med os, og hvordan Gud bruger det her projekt – det er fantastisk, og det takker vi ham for,” siger han.

Fællesskab, svar og Jesus i hverdagen

For Ida Møller Kristensen, der går på Silkeborg Gymnasium, har ”100 dage med Bibelen” været en god anledning til at få både sit kristne netværk og Jesus mere ind i sin hverdag, fortæller hun:

”Jeg læser “100 dage med Bibelen” sammen med to andre kristne piger i min klasse. Jeg synes, det er fedt, at vi på den her måde kan forene både Jesus og hverdag.

Små introduktioner til teksterne hjælper med at svare på nogle af de spørgsmål, som teksterne rejser, og det har bl.a. åbnet døren for Esther Krarup, der går på Hovedstadens Kristne Gymnasium:

”For mig er det første gang, jeg sådan rigtig har prøvet at læse hele Det Nye Testamente. Jeg har tidligere prøvet, men måtte give op efter et par dage på grund af mangel på motivation og for mange ubesvarede spørgsmål i forhold til, hvad det egentlig var, jeg havde læst. Her fik jeg en overskuelig og struktureret plan over, hvad jeg skal læse og hvornår. Og allervigtigst fik jeg fingrene i et kort podcastafsnit hver dag, der kan besvare nogle af alle de spørgsmål, jeg sidder tilbage med efter, at jeg har læst,” siger hun

Vil du være med eller læse mere: ”100 dage med Bibelen”

Podcasten “100 dage med Bibelen” findes på alle normale podcasttjenester.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

ELN søger ny landsleder. Måske noget for dig, der er netværker, organisator og kommunikator..?

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights