Teologi for kirken

Dansk Tidsskrift for Teologi og Kirke udgives af Menighedsfakultetet og er et toneangivende dansk teologisk tidsskrift

For at menighederne rundt om i Danmark kan få dygtige præster, der har et solidt teologisk fundament, så er det vigtigt med en præsteuddannelse der både har øje for høj kvalititet og er solidt funderet i vores lutherske arv og kirkens bekendelsesskrifter.

Teologisk uddannelse og dannelse

Menighedsfakultetet og Dansk Bibel Institut giver ikke alene uddannelse til teologi-studerende, men giver også gode tilbud om kurser, efteruddannelse og udgivelser af teologisk litteratur til gavn for kirken.

ELNs landssekretær Brian Christensen udtaler: “Jeg har selv haft stor glæde af min tid som studerende på Menighedsfakultetet hvor jeg både havde nogle rigtig dygtige undervisere og et godt studiemiljø. Det gav mig mulighed for at udvikle mig personligt og som teolog og det har jeg haft stor glæde i min præstetjeneste. Samtidig har jeg løbende haft glæde af kurser på MF og de teologiske bøger og tidsskrifter, som udgives på MF. Jeg ved også at andre tilsvarende har haft stor glæde af Dansk Bibel Institut (DBI) i København.”

Dansk Tidsskrift for Teologi og kirke

Menighedsfakultetet vil gerne dele de gode artikler, som skrives i Dansk Tidsskrift for Teologi og kirke med endnu flere. Derfor har de et særligt tilbud til nye abonnenter af bladet for resten af året.

Et temanummer om åndelig dannelse er netop udkommet, senere i år udkommer et temanummer om kristen etik og siden et dobbeltnummer om holistisk mission.

Se mere på MFs hjemmeside her

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights