Temadag om tid i familien

Lørdag d. 8. oktober inviterer Aarhus Bykirke til temadag med fokus på familieliv og -trivsel.
Mange forældre oplever, at det er en udfordring af få hverdagen til at hænge sammen. Familielivet leves i et intenst krydsfelt mellem job, fritidsaktiviteter, praktiske gøremål, kirkeligt engagement med mere, og det er ofte en svær kunst at sætte tempoet ned og give sig tid til hinanden.
Med samtaleterapeut Ellen Esmarch Pedersen og leder af KPI Carsten Hjorth Pedersen som oplægsholdere vil temadagen kredse om spørgsmål som: “Hvordan finder vi som familie roen i en travl hverdag?”, “Hvad har Gud skabt os til, når det gælder arbejde, hvile og familieliv?” og “Hvordan kan vi navigere på de mange arenaer: arbejde, menighed, fritidsaktiviteter, storfamilien og det sociale liv i øvrigt?”. I sammenhæng med oplæggene vil der blive lagt op til samtaler og debat parvis, gruppevis og kønsvis.

Gylden mulighed

Der venter en spændende lørdag med skarpe oplæg og lækker forplejning. Det er en gylden mulighed for at sætte fokus på tiden i familien – og få bedsteforældre eller andre til at passe børnene imens.
Pris for deltagelse er 180 kr. pr. person inkl. frokost og kaffe. Tilmelding kan ske via Aarhus Bykirkes hjemmeside, www.aarhusbykirke.dk. Seneste frist for tilmelding er mandag d. 26. september.

Program for temadagen d. 8. oktober
10.00: Ankomst og kaffe
10.15: Oplæg
11.45: Tapas-frokost
13.00: Oplæg
14.30: Kaffe og kager
15.00: Oplæg
16.30: Spørgsmål og afrunding
Arrangementet finder sted i Aarhus Bykirkes lokaler på Brammersgade 4, 8000 Aarhus C.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights