Temadag for dig, der har mistet et barn

Lørdag den 6. november holder Foreningen Agape en temadag for forældre, der har mistet et barn.

Se program og tilmeld dig her At miste et barn

Agape ønsker med temadagen “At miste et barn” at skabe et forum for ligesindede. Et forum, hvor forældre, der har mistet et barn, kan møde hinanden i en ramme af kristent fællesskab, tryghed, omsorg og forbøn.

Gennem oplæg og udveksling af oplevelser og erfaringer er håbet, at deltagerne kan få hjælp til at komme et skridt videre i sorgen.

Temadagen er kun åben for forældre, der selv har prøvet at miste. Men alle, der har mistet, er velkomne, også selv om det er lang tid siden, det skete.

Styregruppen bag temadagen er tilstede hele dagen, og de har alle selv oplevet smerten ved at miste et barn. Anna og Palle Clausen mistede Mathias 5 uger gammel i 2005 pga. en medfødt hjertefejl, Birthe og Keld Schrøder-Thomsen mistede i 2005 Benjamin på 18 år ved en ulykke.

Bodil Kappelgaard er kursusleder. Hun er uddannet psykolog og har gennem de seneste 10 år arbejdet som privatpraktiserende psykolog i Aarhus. Hun har selv mistet et nyfødt barn. Daniel Søgaard Lind er præst i Aarhus Bykirke. Han er gift med Frida og far til 5 børn. De mistede Asger på 1 måned i 2007. Daniel har tidligere holdt oplæg i Landsforeningen Spædbarnsdød.

Pris: 575 kr. pr. person for hele dagen alt inkl. Det er muligt at søge Agapes støttepulje, hvis økonomien er en udfordring.

Tilmelding inden: 15. oktober 2021

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

ELN søger ny landsleder. Måske noget for dig, der er netværker, organisator og kommunikator..?

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights