Temadag for børnefamilier

Århus Bykirke inviterer til temadag om at være børnefamilie med de udfordringer det giver for parforhold og det at være en del af et sekulært samfund

Arrangementet den 22. september i Århus Bykirke er en temadag for alle børnefamilier og andre interesserede, og vi ønsker at brede invitationen ud til alle, der måtte have interesse – uanset om man kommer i Århus Bykirke eller ej. Alle er så velkomne! Der er program fra kl. 9.30, hvor der er kaffe og rundstykker til kl. 15.00, hvor vi runder af.

Der er to meget spændende oplæg: Det første oplæg er ved Steen Kruse, der er afdelingsleder v. Center for familieudvikling i Århus. Overskriften er “Hvordan bevare nærheden i parforholdet midt i babygråd, madpakker og legetøj?” Det andet oplæg er ved Merete Holm Dalsgaard, der er børnekonsulent i BUO (Børne- og UngdomsOase). Hendes overskrift er “Udfordringer og muligheder ved at være en kristen familie i et sekulært samfund”. Her i Århus Bykirke har vi rigtig mange børnefamilier, så det var oplagt at arrangere en sådan temadag, og emnerne udspringer også af konkrete samtaler med børnefamilier i kirken.

Dagen er planlagt således, at forældrene på skift kan passe børnene i et legeområde, mens den anden er til oplæg. Vi håber på en dag med rigtig mange familier, med plads til leg for børnene, oplæg for de voksne, forplejning og rigtig mange gode samtaler familierne indbyrdes.

Se mere info her

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights