Tag på ferie med endnu mere mening

Sommer rimer på afslapning og ferie. Og på fællesskab og forkyndelse. Tjek to stærke tilbud om ferie med endnu mere mening.

To tilbud blinker på sommerhimlens horisont: SommerCamp på Gammelbro i Sønderjylland i uge 28 og MenighedsCamp i Hjallerup i Nordjylland i uge 31.

På MenighedsCamp i Hjallerup kan du bl.a. deltage i workshops med Kerstin Hoffmann, Jens Marthin Thuehøj Pedersen, Henrik Højlund, Peter Jerup-Thise og Anne Jerup-Thise med flere.

Og på SommerCamp kan du blandt andrehøre Daniel Sundgaard, Manuel Vigilius og Jens Lomborg.

Menighed på ferie sammen

Menighedscamp i Hjallerup er inspiration, fest og fællesskab. Det foregår i uge 31, 25. juli til 1. august. Menighedscamp er en mulighed for at bo sammen med din lokale menighed eller en mindre gruppe, og samtidig være en del af det store fællesskab på Hjallerup Bibelcamping.

MenighedsCamp byder på seminarer, morgen- og aftenandagter i bedeteltet, volleyballturnering og café hver aften i “Café Nærvær”. Caféen byder på mange lækkerier og danner rammen for hygge og stemning.

MenighedsCamp har været en del af Hjallerup Bibelcamping siden 2012. Arrangørerne bag MenighedsCamp er Evangelisk Luthersk Netværk, Aarhus Bykirke og Indre Mission.

Tid til ferie, familie og forkyndelse

På SommerCamp på Gammelbro er der lagt op til en lille uge med masser af afslapning, forkyndelse, lovsang, samtaler og hygge.

SommerCamp er arrangeret af Københavnerkirken og Netværk for Missionale Menigheder med et ønske om at opbygge og opmuntre hinanden med vores grundværdier Evangelium, fællesskab og mission. Samtidig er der rig mulighed for at nyde de fantastiske omgivelser og Guds natur med god tid til at lære hinanden at kende – såvel internt i ens egen menighed, men også fra andre steder i landet.

I år er det 10. gang, at der er SommerCamp på Gammelbro, og jubilæumsgaven fra Campingpladsen er gratis adgang til indendørs badeland for alle SommerCamp-deltagere. I øvrigt vandt Gammelbro Camping sidste år prisen som Danmarks bedste campingplads.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights