Stryg regnbueflaget og lad Dannebrog vaje.

Intet symbol på lighed og frihed er stærkere end Dannebrog.

Af formand for ELN, Jens Lomborg og landsleder Dorte Sig Leergaard. Debatindlægget er bragt I Kristeligt Dagblad 21. august 2020.

Folketinget flager på lørdag med regnbueflaget i forbindelse med Copenhagen Pride. Det har et flertal i Folketingets præsidium besluttet.

”Tiden er kommet til, at Folketinget sender et signal om, at vi anerkender individets ret til at være den, man ønsker at være. På samme måde som demokratiet er for alle…” lyder begrundelsen fra Folketingets formand, Henrik Dam Kristensen.

Men er varmen steget præsidiet til hovedet, så de gode medlemmer ikke er klar over, at det symbol allerede vajer over Folketinget?

Dannebrog med det hvide kors på rød baggrund er det ultimative symbol på kærlighed, lighed og frihed.

Dannebrog symboliserer som bekendt, at Gud elsker hvert eneste menneske så højt, at han døde på korset for alle. Uanset farve, status, køn eller seksuel orientering.

Derfor er flaget med korset den ultimative kærlighedserklæring. Intet symbol sætter mennesket højere, intet symbol sætter mennesket mere fri.

Og når Dannebrog vajer, flager vi netop for den kristne arv, hvoraf demokratiet er vokset og har givet love, der sikrer rettigheder for og beskyttelse af minoriteter.

Regnbueflaget kan de godt pakke sammen, hvis det handler om at signalere individets ret til at være den, man ønsker at være. Det klarer Dannebrog.

Hvis man derimod ønsker at presse en minoritets ideologiske kamp ned over os alle sammen, så lad regnbueflaget gå til tops. Og når det kommer til Copenhagen Pride og de LGBT-organisationer, der står bag, så er der netop tale om, at hele samfundet skal indrette sig efter deres erklærede normkritiske kønsideologi.

En ideologi hvis konsekvenser blandt andet meget andet er:

  • Du definerer selv, om du er mand, kvinde eller noget helt tredje – og alle andre skal rette sig efter det
  • Sproget skal indrettes efter minoriteternes krav
  • Børn og unge helt ned til seks år skal have ret til juridisk kønsskifte
  • Surrogati (rugemoderskab) skal være tilladt, for alle uanset køn eller seksualitet har ret til at få et barn. Surrogati fratager et barn retten til at kende sin biologiske mor og far, en ret som FN’s børnekonvention ellers værner om.

Det er ikke svært at få øje på, at det vil medføre samlivsanarki, forvirring, egoisme og ophævelse af den grundlæggende familiestruktur, som vi har bygget samfund på i mange århundreder.

Så stryg Regnbueflaget endnu før, det er hejst! Intet flag vajer bedre end Dannebrog.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights