Stor tilslutning til Menighedscamp

Sammen med sommerferien nærmer sig tiden for MenighedsCamp – årgang 2, som ELN arrangerer i samarbejde med Indre Misson, Århus bykirke og Søhøjlandets kirke. Det er som en del af Hjallerup Bibelcamping og afholdes fra lørdag d. 27. juli – lørdag d. 3. august.

Jonas Holdensen fra styregruppen for Menighedscamp udtaler:
“Allerede nu er der sat deltagerrekord! Inden deadline er der flere end sidste år, der har booket plads på MenighedsCamp. I skrivende stund har 92 enheder med 309 personer booket sig en plads på MenighedsCamp! Tallet stiger dagligt og det er vi rigtig glade for.”

Men flere er velkommen til at være med. Se på det spændende program, snak med jeres menighed og tilmeld jer meget gerne!

Agenda29-programmet

På menighedscamp.dk finder man flere detaljer om vores camping og om vores program med Agenda29.

Fælles madordning

På MenighedsCamp har vi i år også en fælles madordning, hvor man få aftensmad hele ugen mod betaling og 2 timers arbejde. Vi håber at det vil være med til at gøre det lettere for især børnefamilier, men samtidig at det også vil være med til at styrke fællesskabet.

Hjallerup Bibelcamping

MenighedsCamp er en del af Hjallerup Bibelcamping (se hjallerupbibelcamping.dk).
Det er desuden på den side, man skal tilmelde sig.

Tilmelding: HUSK sidste tilmelding for booking i individuelle grupper er d. 22. juni. Herefter er kun gruppen “Fællesskabet” åben for bookinger. Vil du altså ligge sammen med din menighed, så book senest d. 22. juni.

Facebook: Se også flere informationer på vores Facebook-side (www.facebook.com/menighed).

Skriv en kommentar

Tag med på konference for valg- og frimenigheder.  Lørdag 17. juni i Børkop. Skarp på tiden - tæt på virkeligheden!

Verified by MonsterInsights