Stor tilfredshed med Kirkeinspiration

Deltagere gik opbygget og inspireret hjem fra Århus efter den tredje udgave af Kirkeinspiration, som arrangeres af Århus Bykirke og ELN

Temaet for årets kirkeinspiration 2014 var ‘Kirke for Kristus!‘. Det blev indledt på bedste vis af sognepræst Flemming Baatz Kristensen, der talte om, hvordan vi først må lade os tjene af Kristus, før vi får kraft til selv at være i tjeneste. Og når vi øver os i at se på Kristus, så kan mennesker møde os på en sådan måde, at de ser Kristus gennem os.

På kirkeinspiration 2014 fik omkring 75 deltagere et tæt program med mulighed for at vælge mellem en lang række seminarer og workshop. Her hentede man inspiration til det daglige kristen- og menighedsliv og man blev udfordret til at tænke i nye baner. I pauserne var der mulighed for at opleve fællesskabet med andre og det var især berigende at være sammen på tværs af sogne -, valg- og frimenigheder.

Særligt seminaret om “Det brudte liv” ved psykolog Aida Andersen, Agape, var inspirerende for mange. Her fik man redskaber til at håndtere livskriser og forskellige former for tab, når man oplever at være pårørende eller det er nogle fra menigheden der rammes.

Forslag til næste år

Deltagerne fik mulighed for at evaluere dagen og de fleste melder sig klar til at være med til næste års kirkeinspiration. Der var stor tilfredshed med programmets indhold og kvalitet, men også gode forslag til forbedringer. Udvalget har fået mange spændende forslag til talere og oplægsholdere, som der nu kan arbejdes videre med. Det blev også foreslået at begynde lidt senere på dagen, så man bedre kunne nå at komme frem fra de forskellige dele af landet og at det var mulighed for tage børn med.
I et tætpakket dagsprogram var der også flere, som gerne ville gå mere i dybden og have mere tid til samtale. Disse og andet feed-back vil blive bearbejdet, så endnu flere kan få glæde af til næste kirkeinspiration, der forventes at blive afholdt lørdag d. 31. januar 2015 i Århus Bykirkes nye lokaler i Århus midtby.

DSC00518

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights