Støttekoncert med Iversen Band og Dylans Gospel

Tirsdag den 5. april danner Skjern Bykirke rammen om en støttekoncert med hele to orkestre. Entreen går ubeskåret til humanitær hjælp til Ukraine.

Der er mange måder at hjælpe på. To orkestre gør det ved at spille. Publikum kan gøre det ved at tage til koncerten og give 150 kr. i entre.

Iversen Band og Dylans Gospel spiller gratis, Skjern Bykirke lægger lokaler til og ekstra teknik er sponsoreret, så hele entreen bliver via Dansk Europamission brugt ubeskåret til at afhjælpe den humanitære krise i Ukraine.

Med på ideen

Jens Lomborg, præst i Skjern Bykirke og formand for ELN er også forsanger i Dylans Gospel Revisited – og idemand bag støttekoncerten.

”Mon ikke vi er mange, som får lyst til at gribe til noget praktisk hjælp, når vi ser krigens forfærdelige konsekvenser. Jeg greb telefonen og spurgte Iversen Band, om de var med på en støttekoncert. Det var de med det samme,” siger Jens Lomborg om ideens fødsel.

Dansk Europamission var også hurtigt med på ideen. Sammen med lokale partnere uddeler Dansk Europamission mad til nødlidende inde i Ukraine. Og sammen med kirker og frivillige samler Dansk Europamissions lokale partnerorganisation desuden flygtninge op ved grænserne til Polen og Moldova, tilbyder dem midlertidigt husly, mad og hjælper dem med at finde et mere permanent sted at bo. Læs mere på www.forfulgtekristne.dk

Fuld skrue på musikken

Skjern Bykirke har plads til 500, så der er lagt op til et brag af en koncert med de to orkestre.

Iversen Band har været på banen i mere end tre årtier med kristen folk/rock, og for nogle vil det være et godt genhør med det i kristne kredse legendariske band fra Agger.

Dylans Gospel Revisited er som navnet siger et genhør med Dylans kristne sange – eller som bandet præsenterer deres musik: Evangeliet ifølge Bob. Bandet har spillet over hele landet i mere end et årti og glæder ikke blot inkarnerede Dylan fans, men alle med smag for stærke tekster og melodisk rock.

Sted: Skjern Bykirke, Nygade 52, Skjern.

Entré: 150 kr. (50 kr. for unge under 18). Betales ved indgangen til Dansk Europamissions Mobilepay: 452022 med teksten ”Ukraine”.

For mere info: kontakt præst Jens Lomborg på 23323305, jens@skjernbykirke.dk

 

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights