Spændende samarbejde om præstestilling

Fredens og Nazaret menighed på Østerbro i København nytænker gudstjenestemiljøerne og udrustningen af frivillige medarbejdere.

Der tænkes nyt i Folkekirken på mange forskellige måder. For nylig søgte et menighedsråd i Holstebro efter en troende præst, hvilket gav en omfattende debat.

Nu er der en menighed fra Østerbro i København, som også vover at tænke nyt. Det sker i form af et stillingsopslag til en ny præst, som er oprettet som et samarbejde mellem menighedsfællesskab og menighedsråd.

Stillingen er en nyoprettet fuldtidsstilling og er en del af et partnerskab mellem præster, menighedsråd og menighedsfællesskab. Stillingen består af en nyoprettet 50 % præstestilling, finansieret af lokale ligningsmidler, kombineret med en nyoprettet 50 % stilling som pastoral leder af smågrupper og mellemstore missionale fællesskaber, finansieret af Fredens-Nazaret Menighedsfællesskab. I stillingen indgår arbejdsopgaver i tværgående ledelsesfora.

Man Tilbyder et attraktivt fagligt og kirkeligt miljø med gode muligheder for kompetenceudvikling, aAfvekslende opgaver med fokus på læring og fremdrift og mulighed for at sætte aftryk på Folkekirkens missionale udvikling.

Læs mere om Fredens og Nazareths sogne her

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights