Sognekirkekonference: Hent inspiration til at dele håb

Håb for evigheden. Håb i hverdagen. Håbet er i fokus til Sognekirkekonference fredag den 24. maj i Kristkirken i Kolding.

Sognekirkekonference 2024 vil inspirere præster, organister, kirke- og kulturmedarbejdere, menighedsrådsmedlemmer og andre interesserede til at dele det kristne håb.

Tilmelding dig via dette link Tilmelding
Se programmet her Håb – Sognekirkekonference 2024
Printvenligt program til A4-papir

Folkekirken har et enestående budskab og fællesskab at tilbyde i en verden, der har brug for håb til de fortabte, de fortravlede, de modløse, de ensomme, de engagerede, de ramte og de …

Sognekirkekonferencen er en dag, hvor foredrag og workshops rammer lige ned i sognekirkens virkelighed med opmuntringer og konkret inspiration til at være en levende menighed og give kirkens håb videre.

Dagen begynder med temagudstjenesten ”Håbets Gud” v. sognepræst Thomas Kofoed Nedergaard, og den bliver fulgt op af foredraget ”Menneskers håb. Samtidsanalyse med tilknytningspunkter til sognekirkens muligheder” v. sognepræst Jens Ole Christensen.

I eftermiddagens workshopper er der mulighed for at dykke ned i håb for gudstjenesten, hverdagens bibelbrug, evangelisation, menighedsrådets arbejde, de unge, den fremmede og den ensomme.

Konferencen er for alle, der er en del af denne virkelighed som ansat, menighedsråd eller frivillig.

Sognekirkekonferencen er arrangeret af Evangelisk Luthersk Netværk, Dansk Bibel-Institut og Menighedsfakultetet.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights