Søren Øhrstrøm er ny præst i Vendsyssel Frimenighed

Frimenighed har ansat alsidig præst med stor berøringsflade.

Den 1. august har Vendsyssel Frimenighed igen en præst, nemlig Søren Øhrstrøm, som foruden sin deltidsansættelse i frimenigheden også er ansat i sømandsmissionen i Vendsyssel.

Søren Øhrstrøm er uddannet cand.soc. i samfundsfag og religionsvidenskab, og han har en bred erfaring med undervisning i gymnasiet og med arbejde i kirkeligt miljø.

”Vi er meget glade for at byde Søren velkommen som menighedens præst. Vi må sige, at vi får en alsidig præst, som er veluddannet, godt kendt med sin bibel og samtidig får en stor berøringsflade. Desuden er det en virkelig god løsning for os, at han kan kombinere præstejobbet i menigheden med sit arbejde som sømandsmissionær. At hele familien så ovenikøbet glæder sig til at flytte hertil, er jo bare meget opløftende,” siger Gitte Møller Thomsen, der er formand for bestyrelsen i Vendsyssel Frimenighed.

Søren Øhrstrøm er gift med Julie, der til daglig arbejder for KFS. Parret har en lille dreng og en lille ny på vej. I øjeblikket bor de i Aalborg, men vil flytte til Frederikshavn Kommune i løbet af efteråret.

Søren Øhrstrøm vil fremover være at træffe i kirken på Hånbækvej 4. Det er nemlig her, at Vendsyssel Frimenighed for et år siden købte Hånbækkirken i Frederikshavn. Kirken har tidligere været brugt til gudstjenester og andre sogneaktiviteter – og så ligger den i et område med såvel børnefamilier og ældre mennesker.

Gitte Møller Thomsen inviterer alle interessede til at deltage i indsættelsen af Søren Øhrstrøm ved en gudstjeneste i kirken søndag den 28. august kl. 15.30.

For dem, der ikke kan lægge vejen forbi Vendsyssel Frimenighed, vil der senere blive mulighed for at møde Søren Øhrstrøm på podcast, som menigheden har planer om at udvikle.

”Og elles kan man følge vores gudstjenester på livestream via Youtube,” siger Gitte Møller Thomsen.

Meget at fejre

Gitte Møller Thomsen nævner også, at Vendsyssel Frimenighed har meget at glæde sig over. Foruden den nye præst og indsættelsen i august kan menigheden fejre 10-års jubilæum den 9. oktober.

”Ja, vi har meget at glæde os over, og vi går et fantastisk efterår i møde i Vendsyssel frimenighed,” siger hun.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights