Skovhus er ny præst i Borgerkirken

Borgerkirken i Silkeborg har netop ansat ny præst, nemlig Bent Skovhus Christensen, som starter den 1. april 2023.

Bent Skovhus Christensen kommer fra en stilling som præst ved Sædden Kirke i Esbjerg, hvor han har virket siden 1999. Udover præstejobbet ved Sædden Kirke har han været engageret i forskellige kirkelige aktiviteter både i Esbjerg by og på landsplan.

Bent Skovhus Christensen bliver ansat som ledende præst i Borgerkirken og skal være præst for alle kirken, store som små, og sammen med sammen med kirkens frivillige skal han være med til at realisere Borgerkirkens vision.

I Borgerkirken ser man forventningsfuldt frem til samarbejdet.

“Gennem sit virke i Esbjerg har Bent tilegnet sig erfaring og kompetencer, som vi tænker passer godt ind i Borgerkirken og visionen om at være kirke for de kirkeløse. Vi håber alle i og omkring Borgerkirken vil byde ham rigtig godt velkommen, når han starter i det nye år. Vi ser i den grad frem til samarbejdet med Bent og glæder os meget til april 2023,” siger Brian Ringgaard Holm, der er næstformand i Borgerkirkens bestyrelse.

En kommentar til “Skovhus er ny præst i Borgerkirken”

  1. Vi har ikke kendt Bent så længe, ​​men han virker som en meget god minister. Han er et menneskeligt menneske og står med begge fødder i nutidens verden.
    Vi ønsker ham og hans familie en rigtig god fremtid i Borgerkirken i Silkeborg.
    Må Guds velsignelse altid være over dem!
    Berend en Martijntje Wever fra Holland.

    Svar

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights