Science, Reason & Faith. For unge. For dem der tror og dem der ikke gør

Oxfordprofessor Alister E. McGrath er fredag den 15. september hovedtaler i Loungen i Randers Arena.

Aftenen med McGrath er særligt for unge i gymnasiealderen, men andre vil også have glæde af at blive udfordret af professoren, der begyndte sin karriere  i naturvidenskaben, men siden skiftede til teologi.

Bag arrangementet står UNITE (ungdomsfællesskab i Kronjyllands Frimenighed) og Skywalk (ungdomsfælleeskab i Frikirken Randers).

“Vi er beærede over at kunne præsentere en gratis aften med den verdenskendte professor i teologi, Alister E. McGrath. McGrath vil give en inspirerende talk om “Science, Reason & Faith” efterfulgt af en Q&A-session, hvor alle kan stille kritiske spørgsmål eller give kommentarer, som McGrath vil svare på.

Det er en unik mulighed for at høre en af verdens førende eksperter inden for teologi tale om et emne, der er relevant for alle. Vi håber, at mange vil være med til en aften med inspiration og refleksion i forhold til den altid stående udfordring: Giver det mening som moderne menneske at tro på kristendommmen?” siger ungdomsmedarbejder Sebastian Amorsen Vestergaard fra Kronjyllands Frimenighed.

Foruden Alister E. McGrath deltager Rasmus Lund Jonstrup, forkynder, ph.d.-studerende i teologi og underviser på Mariager Højskole, som vil levere et “spoken word” i begyndelsen af eventet. Simon Pedersen, kendt dansklovsanger, og hans band vil lede eventet med jam og fællessang.

McGrath tilpasser sin tale til unge mennesker i gymnasiealderen i Danmark, men eventet er åbent for alle generationer.

Tilmelding og praktik

Tilmelding foregår via Randers Arena.

Dørene åbner til Randers Arena ‘Loungen’, hvor der er plads til 500 mennesker. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer og snacks i caféen i pausen og efter mødet. Eventet er dyrt men helt vildt gratis for alle, der ønsker at deltage.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights