Projekt bibler til indsatte

En pakke med gratis bibler landede tidligere på ugen i Rønne Arresthus. TV2 Bornholm var med til uddelingen, som er et led i Bibelselskabets landsdækkende projekt, ”bibler til indsatte”

Sognepræst i Knudsker sogn, Jens Kaltoft, er også fængselspræst ved arresten i Rønne. Han fortæller i et indslag på TV 2 Bornholm om sine oplevelser med at uddele gratis bibler i arresten.

På bibelselskabets hjemmeside fortælles der følgende om projektet “bibler til indsatte”:

Rønne Arresthus har modtaget en pakke med gratis bibler fra Bibelselskabet til stor glæde – og til gavn. Manglen på Bibelen er massiv i de danske fængsler, da den kan udfylde et hul i de fængsledes hverdag.

Pakken til Rønne Arresthus består af bibler, Nye Testamenter og Good News Bible på engelsk, og den er en del af den kampagne, som blev skudt i gang i midten af marts: 3000 gratis bibler skal deles ud i alle danske fængsler og arresthuse.

”Har I mulighed for at sende en bibel?”

Sådan har spørgsmålet ofte lydt fra de danske fængselspræster. Derfor besluttede Bibelselskabet sig i år for at imødekomme efterspørgslen ved hjælp af midler fra årets nytårskollekt samt private donationer.

I Rønne Arresthus har fængselspræst Jens Kaltoft netop modtaget sin pakke med bibler til de indsatte i hans arresthus. Han har fået god respons til projektet og kalder uddelingen en succes:

”De indsatte reagerer meget positivt,” fortæller han TV2 Bornholm, som rapporterer fra uddelingen.

”De bibelske beretninger gør, at nogle af fangerne kan genkende sig selv, og dermed få hjælp. Der er også nogle, der oplever, at Bibelen, som jo er Guds kærlighedsbrev til mennesker, kan være med til at give dem tilgivelse og være med til at give dem muligheden for at begynde et nyt liv.”

 

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights