Pastaparty – lovsang i børnehøjde

Simon Bartholdy har oversat og skrevet en række nye, festlige, sjove og skæve børnelovsange. Han har sammensat bandet PastaParty, som nu – i samarbejde med Københavnerkirken – udgiver en børnelovsangs-CD. CD’en forventes klar først i juli og kommer til at koste 100 kr. CD’en er bl.a. finansieret af crowdfunding, hvilket gik over al forventning.

CD med crowdfunding

Børnelovsangsbandet PastaParty består af Simon Bartholdy (vokal og ukulele), Margit Bartholdy (fagter), David Christiansen (bas) og Søren Ehlers (trommer). Det hele startede her Igennem de sidste år har børnelovsang haft en central plads i gudstjenesten i Københavnerkirken, hvilket bl.a. har skyldtes Simons innovative sange. Sangene handler om alt fra israeliternes vej ud af Egypten til Jesus, der er den sejeste, og meget mere. Disse sange udgiver vi nu og deler med resten af Danmark! CD’en er finansieret af Københavnerkirken og af crowdfunding. Via crowdfunding-sitet Booomerang lykkedes det at indsamle 20.000 kr. i løbet af en uge. Det er en stor glæde, at der er så stor opbakning til projektet.

Helene Pihl, leder af Slaraffenland, som er Københavnerkirkens arbejde blandt børn, udtaler: ”PastaParty skaber ikke kun glæde blandt børnene men genererer glæde i hele kirken. Vores gudstjenester tilføres noget ekstra, når PastaParty synger med os. Simon Bartholdy har en unik evne til at få alle med og skabe en oplevelse mellem barn og forælder. Giv dit barn eller din kirke oplevelsen og book PastaParty til børnefødselsdagen eller til en omgang børnelovsang i kirken. Når der virkelig er grund til at vise begejstring, er der ingen grund til at holde den tilbage. Det er derfor med stor stolthed, at vi er medudgivere af denne CD med PastaParty”.

Spagetti-gudstjenester

Halvdelen af PastaParty (Simon og Margit) var for nylig på besøg i Buddinge Kirke til spaghetti-gudstjeneste, og kirkens børne-og ungdomsleder Judith Evald Larsen skrev bagefter: ”Det er en stor fornøjelse at have PastaParty på besøg. Bandet medvirker til at gøre spaghetti-gudstjenesten farverig og festlig. De har god kontakt til både børn og voksne og drager alle med i deres gode sange med tilhørende sjove fagter. Bandet guider børnene professionelt og sikkert igennem sangene. Deres engagement smitter af på store og små og skaber livlig stemning i kirkerummet. Den fine og ”glade” lyd, der strømmer ud af den lille ukulele, er i fokus og fanger opmærksomhed og nysgerrighed hos børn. Vi kan varmt anbefale PastaParty til alle andre kirker, der ønsker inspiration til en festlig gudstjeneste. Det har været en stor fornøjelse at have jer på besøg!”

PastaParty kan bookes til at holde koncert og er budgettet ikke til fuldt band kommer Simon og Margit gerne ud alene. Se mere om CD´ens sange på You Tube eller på Facebook

Skriv en kommentar

Tag med på konference for valg- og frimenigheder.  Lørdag 17. juni i Børkop. Skarp på tiden - tæt på virkeligheden!

Verified by MonsterInsights