Nyt medlem af M-netværket

Frederikssund Frimenighed bydes velkommen i M-netværket, som nu tæller 30 menigheder/fællesskaber fordelt over hele Danmark.
Frederikssund Frimenighed startede som en husmenighed i 1992 og blev en frimenighed den 20. august 1995. Dengang var der 42 voksne medlemmer og 32 børn. I dag tæller menigheden 55 voksne og 14 børn. Til gudstjenesterne kommer der ofte flere. Der er gudstjeneste hver søndag hele året rundt.
Menigheden ledes af et ældsteråd som også skiftes til at prædike ved gudstjenesterne. Menigheden har deres eget hus i Frederikssund, som de igennem årene har istandsat og udbygget, så der nu er en meget flot kirkesal og et menighedslokale til hverdagsmøder. På grunden ligger en stor villa som bl.a. bruges til legestue.

Ydre missions projekt

Formand Svend Meldgaard fortæller levende om deres ydremissionsprojekt “AgapeIndien”  www.agapeindien.dk som de har støttet og fulgt i mange år. Svend har selv været i Indien et par gange og er en god ven af Biskop Jacob som leder projektet. Biskop M Jacob blev født og voksede op i Indien og har sin tjeneste i Indien. Han er grundlægger og leder for Gospel for Tribals Social Service Society og Hope Charitable Society. Han og hans kone Elizabeth og deres tre snart voksne børn tjener Herren i en fuldtidstjeneste på missionsmarken på trods af daglige udfordringer og forfølgelse.
Biskop Jacob og hans team har ansvar for over 4000 forældreløse børn, ca. 1000 indfødte missionærer, de har deres arbejde i over 12.000 landsbyer, har plantet over 1100 helt nye kirker med over 65.000 troende.
Svend Meldgaard og menigheden i Frederikssund har selv oprettet støtteprojektet “AgapeIndien” og har ansvaret for den danske indsats. Det er klart et stort hjertebarn for menigheden i Frederikssund.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights