Ny præst vender hjem til Favrskov

Bykirken i Favrskov har fundet sin nye præst: Rasmus Kiilerich Breindahl, som boede det meste af sin barndom i Søften.

Bykirken i Favrskov har netop ansat Rasmus Kiilerich Breindahl, og menigheden får dermed en præst, som er godt kendt med lokalområdet.

Rasmus Kiilerich Breindahl har haft sin gang i lokale fritidstilbud, været med i KFUM spejderne i Søften, deltaget i aktiviteterne i Hinnerup Missionshus og blev student fra Favrskov Gymnasium. Og nu kommer han altså tilbage til området, som præst i den nu 6-årige Bykirken i Favrskov.

Præstestillingen i Bykirken i Favrskov er løftet til 100 procent de to første år, hvor økonomien til halvdelen af stillingen er sikret af BorgFonden.

”Vi glæder os til at komme i gang med flere gudstjenester i forskellige former og andre nye tiltag, som rækker længere ud end søndagsgudstjenesterne. Det brænder Rasmus også for – at invitere mennesker ind og give dem en god relation til fællesskabet i menigheden. Vi glæder os til at komme i gang med samarbejdet,” siger menighedsrådsformand Frede Ruby Østergård og føjer til, at håbet er, at menigheden efterfølgende kan bære så meget af en 100 procents stilling som muligt.

Også Rasmus Kiilerich Breindahl og hustruen Louise ser frem til samarbejdet.

”Louise og jeg glæder os til at blive en del af menigheden og sammen med medlemmerne give Guds lys og kærlighed videre til folk i Favrskov,” siger Rasmus Kiilerich Breindahl.

Rasmus er uddannet teolog med bachelor fra Menighedsfakultetet i Aarhus og kandidat fra Aarhus Universitet. Han er gift med Louise Kiilerich Breindahl, nybagt far, ivrig brætspiller og film-elsker. De to fritidsinteresser glæder han sig til også at inddrage i sit arbejde på den ene eller anden måde. I øjeblikket bor familien i Hadsund, men de flytter snarest muligt til byen.

Det er Rasmus’ første stilling efter endt uddannelse. I øjeblikket er han på barsel, så først når den er slut, kommer der endelig afklaring på ansættelsens start. Han skal forventeligt ordineres i Aarhus Domkirke den 14. januar.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights