Ny præst indsat i Frimenigheden Broen

Michael Bak Nygaard blev indviet til præst ved en højtidelig gudstjeneste i Vejle.

Menigheden kunne følge med online, og selv gennem skærmen var det meget højtideligt, da Michael Bak Nygaard søndag blev indviet og indsat som Frimenigheden Broens nye præst med fokus på ungdomsarbejdet.

Gudstjenesten kan ses online her: YouTube

Michael Bak Nygaard er 29 år og nyuddannet cand.theol., og han er allerede et kendt ansigt i Broen, da han det seneste par år har været frivillig medarbejder i Revel, som er kirkens fællesskab for unge.

Michael Bak Nygaard er ansat på 50 procent i Broen og arbejder desuden på Indre Missions Højskole i Børkop. Og når man taler med ham, er det hurtigt tydeligt, at han har hjerte for den målgruppe, han stadig selv er tæt på:

”Jeg er ret glad for at arbejde med unge mennesker, og da vi for et par år siden kom til Vejle, spurgte jeg, om jeg måtte være med til at bakke op om det arbejde. Siden har jeg været brugt som konsulent og medvandrer, og i foråret ’20 var jeg også i praktik i Broen.”

Den nye præst er også rigtig glad for det arbejde i Revel, der allerede var i gang, da han kom til:

”Vi gør os virkelig umage med, at vi ikke laver kirke for unge, men af unge,” siger han.

Menighedens vejleder, Per Damgaard Pedersen, forestod indvielsen og talte til ham med Jesu ord: Tag mit åg på jer og lær af mig, for mit åg er godt, og min byrde er let.

Og som en sidste symbolsk handling fik den nye præst lagt en lilla stola på skuldrene med netop disse ord.

Michael Bak Nygaard er gift med Helene Bak Nygaard. Parret bor i Vejle og venter deres første barn.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights