Ny konference om tro og integritet på job

KPI, KFS og konsulenthuset Mental Touch bag ny konference for studerende, nyuddannede, ledere og medarbejdere på arbejdsmarkedet.

Lørdag den 16. marts 2024 inviterer Kristent Pædagogisk Institut, Kristeligt Forbund for Studerende og konsulenthuset MentalTouch til konference om Integritet og tro i arbejdslivet. Det foregår på Menighedsfakultetet i Aarhus.

Hovedtaler er Mark Greene, der har været pioner inden for arbejdet med tro og job i mere end 30 år. Han har skrevet flere bøger om arbejde og hverdagsdiscipelskab, bl.a. ‘Thank God it’s Monday‘. Tidligere har han arbejdet i London og New York i reklamebrancen, indtil han blev vicerektor på London School of Theology og senere blev Executive Director og Mission Champion ved London Institute for Contemporary Christianity (LICC).

Et kristent liv gælder hele livet – også arbejdspladsen og den faglige kontekst, og arrangørerne håber med denne konference at kunne give plads til erfaringsudveksling og udrustning til fornyet frimodighed og integritet i arbejdslivet.

På konferencen bliver der stillet skarpt på, hvordan vi kan være i arbejdslivet med helhed og integritet.

Gennem oplæg, panelsamtale, netværkssamtaler og møder med repræsentanter fra arbejdslivet, bliver der mulighed for at reflektere over, hvordan vi kan leve og handle i overensstemmelse med vores tro og værdier, både i arbejdslivet og i livet generelt.

Konferencen er for studerende og nye og erfarne medarbejdere inden for alle fagområder. Se mere på Integritet og tro

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights