Ny dåbs CD fra Kristkirken

Børne- og Ungdomskoret i Kristkirken i Kolding under ledelse af Mirjam Lumholdt har i samarbejde med Refleks og musiker Torsten Borbye Nielsen udgivet CD’en »Lille Knop – på livets træ

“Lille Knop på livets træ” er titlen på denne herlige dåbsCD for de yngste, som vil gøre kirken og dens ritualer hjemmevante gennem sange, salmer og fortælling.

Børne- og Ungdomskoret i Kristkirken i Kolding under ledelse af Mirjam Lumholdt har i samarbejde med Refleks og musiker Torsten Borbye Nielsen udgivet CD’en »Lille Knop – på livets træ«. CD’en formidler gudstjenesten og dens centrale ritualer for børn og børnefamilier gennem musik og fortælling.

Musikken spænder fra Grundtvig til Sigurd Barrett og gør salmernes sprog og kirkens musik velkendt.

De fire speaks er skrevet af fire folkekirkepræster, heriblandt Erik Holmgaard og Peter Søes, og indtalt af skuespiller og foredragsholder Caspar Koch. Speaksene omhandler og forklarer dåben, nadveren, fadervor og Gud som far, så de yngste kan være med.

DåbsCD’en er med sin gode musik og sit eftertænksomme indhold – til både store og små – den ideelle dåbsgave til alle! Velegnet til såvel kirkefremmede som allerede kirkevante. Dåbs CD´en udkommer 23. maj og kan bestilles hos Lohses forlag.

Trackliste

1. Vi kommer til din kirke, Gud
2. Fyldt af glæde over livets under
3. DÅB [SPEAK]
4. Jeg lille var
5. Sov du lille, sov nu godt
6. Barnet på armen
7. Du kommer, Jesus, i vor dåb
8. GUDSFORHOLD [SPEAK]
9. Du er min far, og jeg er dit barn
10. Sov sødt barnlille
11. BØN [SPEAK]
12. Bed en lille bøn
13. Fadervor
14. NADVER [SPEAK]
15. Dette er mit legeme
16. Han er opstanden
17. Velsignelsen

Det spændende cover er designet af Gertrud Hjelm Kongshøj, som også står bag den flotte kvalitetssangbog »Jeg er tryg hos dig« og coveret til »Grøn som en abe«. Når man folder coveret ud, kan man gå på opdagelse i hele livstræet, som Lille Knop sidder i. Et unikt cover, som kun beriger indholdet på DåbsCD’en.

 

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights