Nem adgang til inspirerende artikler

Dansk Tidsskrift for Teologi og Kirkes nye hjemmeside gør database med artikler om kirke, mission og teologi tilgængelig for alle interesserede

Menighedsfakultetet i Århus åbner nu gratis adgang til en helt ny hjemmeside for Dansk Tidsskrift for Teologi og Kirke. Det giver nu mulighed for, at alle interesserede kan få nem og helt gratis adgang til inspirerende artikler og boganmeldelser. Det kræver kun, at man registrerer sig som bruger, hvorefter man fluks har fået adgang til alle frigivne artikler. Alle, der har valgt at abonnere på Dansk Tidsskrift for Teologi og Kirke, har adgang til samtlige ressourcer på hjemmesiden, herunder også alle de nyeste udgivelser. For at få adgang til de inspirerende ressourcer skal du registreres. Følg dette link

Teologi med et kirkeligt perspektiv

Dansk Tidsskrift for Teologi og Kirke er et tidsskrift for akademisk teologi med et kirkeligt perspektiv, som udgives af Menighedsfakultetet i Aarhus med lektor Jeppe Bach Nikolajsen som ansvarshavende redaktør er. Tidsskriftet publicerer forskningsartikler inden for det teologiske fagfelt og præsenterer også populærvidenskabelige bidrag, der relaterer sig til moderne kirkeliv og kristendom.

Tidsskriftet gør brug af fagfællebedømmelse, og alle forskningsartikler bliver således vurderet af en eller flere redaktions-uafhængige fagfæller, før de eventuelt antages.

Tidsskriftet er anerkendt som et videnskabeligt tidsskrift af Kundskabsdepartementet i Norge og Forskningsministeriet i Danmark.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights