Når Jesus fylder

Det handler om at være discipel til hverdag. Om at Jesus fylder. Derfor inviterer Discipel 24-7 til konference i København.

Konferencen  fra den 4. til den 6. februar 2022 har temaet ”Når Jesus fylder”, og den er arrangeret af Discipel 24-7, som Københavnerkirken, Nordvestkirken og LM står bag.

Jeff Vanderstelt, stifter af SOMA-kirkerne i USA er hovedtaler og vil undervise i, hvad det vil sige at være discipel af Jesus og en aktiv del af hans legeme. Jeff er kendt for at være praktisk, direkte og ærlig på en måde, som engagerer og involverer.

”Omdrejningspunktet er at lære, hvad det vil sige at være disciple, der gør andre til disciple, ved bevidst at lade Jesus fylde i alle aspekter af deres helt almindelige hverdagsliv,” siger Jeff Vanderstelt.

Vanderstelt har skrevet flere bøger. På dansk er foreløbig udkommet ”Når Jesus fylder”.

Jesus forandrer

Konferencens tema ”Når Jesus fylder” er relevant, fordi mange troende er udfordret af at leve et praktisk hverdagsliv med Jesus, der sætter spor i omgivelserne. De oplever, at der er meget andet end Jesus, som fylder og tager fokus.

”Konferencen er netop henvendt til dig, som gerne vil lære mere om, hvordan Jesus både vil og kan fylde mere i dit liv og din hverdag, så andre kan se det,” siger Morten Friis, der er ansat i projektet ”Discipel 24-7”, som står bag konferencen.

Konferencens undervisning bliver gennemsyret af en overbevisning om, at Jesus reelt forandrer alt for den, der tror og følger ham. Formålet er at inspirere og udruste troende fra Danmark og andre lande til at forstå og udleve deres identitet som disciple af Jesus Kristus 24 timer i døgnet – alle ugens dage.

”Kirken er meget mere end søndag og discipelskab er meget mere end undervisning,” lyder udfordringen og opfordringen fra Jeff Vanderstelt.

Om Discipel 24-7

Discipel 24-7 er et projekt under overskriften: Fællesskab om evangeliet i mission.

Projektet begyndte med udgivelsen af studiehæftet “Gud, mig og min næste”. Projektet støttes af Borgfonden med målet om dels at lave nogle flere ressourcer på dansk og dels at få en bibelsk vision til at leve i flere kirker og menigheder.

Discipel 24-7 ledes af en styregruppe fra Nordvestkirken, Københavnerkirken og Luthersk Mission.

Se mere her: Discipel 24-7

 

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights