Grib sognekirkens muligheder – konference viser vej

Frimodig kirke i 20’erne er temaet for en sognekirkekonference fredag den 11. juni i Fredericia.

Sognekirkekonference 2021 vil inspirere bypræster, landpræster, organister, kirke- og kulturmedarbejdere, menighedsrådsmedlemmer og andre interesserede til at være en frimodig kirke, der lever af evangeliet og gerne deler det opfindsomt ud.

Se program Frimodig kirke i 20’erne og tilmelding

Hovedtaler er den norske dr.theol. og forfatter Geir Otto Holmås, der bidrager med foredrag om Menigheden som hvilested og Menigheden hvor alle tjener. Geir Otto Holmås har blandt andet skrevet bogen Ved en korsvej – Åbent brev til mine karismatiske venner, hvor han trækker på sine egne erfaringer fra mange år i karismatiske miljøer.

Desuden medvirker sognepræst Peter Worm Madsen fra Christianskirken i Aarhus med foredraget Menigheden som omsorgens sted, mens sognepræst ved Vigerslev Kirke, Henrik Arendt Laursen holder afslutningsmødet med overskriften Gå i fred. Tjen Herren med glæde!

Workshops om den kirkelige virkelighed

I løbet af to workshopmoduler kan deltagerne vælge mellem otte forskellige workshops, der giver inspiration til det konkrete arbejdet i sognekirken. Det kan f.eks. handle om sang og musik som et vigtigt redskab i kirkens liv, om muligheder og udfordringer som præst i et land- eller bysogn, om at lave børnekirke med børn, om bøn, evangelisation og åndelig ledelse i et menighedsråd.

Konferencen er arrangeret af Dansk Bibel-Institut, Menighedsfakultetet og Evangelisk Luthersk Netværk og bliver afholdt i Fredericia i Indre Missions Missionshus og Michaelisgården ved Sct. Michaelis Kirke.

Konferencen var oprindeligt planlagt til juni 2020, men pga. af corona blev den udsat til juni i år. Arrangørerne håber og forventer, at det bliver muligt at gennemføre konferencen.

lisgården ved Sct. Michaelis Kirke.

Konferencen er arrangeret i samarbejde mellem Dansk Bibel-Institut, Menighedsfakultetet og Evangelisk Luthersk Netværk, ELN.

Konferencen var oprindeligt planlagt til juni 2020, men pga. af corona blev den udsat til juni i år. Arrangørerne håber og forventer, at det bliver muligt at gennemføre konferencen.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights