Menighedscamp på Hjallerup bibelcamping

Menighedscamp i Hjallerup er afsluttet og selvom den bliver ved med at vokse i antal, så var der tid og rum til mange gode samtaler.

Menighedscamp på Hjallerup bibelcamping blev i år afholdt for 6. gang i slutningen af juli måned og det blev en rigtig god oplevelse for de mange campister. Selvom ugen blev begyndt og afsluttet med rigelig vand fra oven, så var der tid og masser af muligheder i ugens løb for også at blive fyldt på med Ånd og liv fra oven. 18 menigheder og missionshus-fællesskaber fordelt på ca. 250 enheder havde booket plads på menighedscamp og de fik alle en lille velkomstpakke med bl.a. kaffe-billetter til de seminarer, der blev afholdt i menighedscaféen i løbet af ugen. Om det skyldes den gratis kaffe eller det interessante indhold af seminarerne er ikke til at sige, men der var rekord-mange deltagere (60-140) til de 5 seminarer om kirke- og menighedsliv. Det blev til mange spændende samtaler og drøftelser.

Menighedscaféen

Nogle af menighederne har været med alle årene, f.eks. Søhøjlandets kirke og det var imponerende at opleve, hvordan de opbyggede en stor og moderne menighedscafé fra bunden, der kunne servere alt fra vafler til cappuccino, toast og nachos. Den var desuden fyldt med moderne teknologi, så man fra den bagerste ende af menighedscaféen kunne følge med i, hvornår bestillingerne var færdige. De enkelte aftener, hvor menighedscaféen havde åbent fra 21-01, blev caféen betjent af forskellige menigheder, som virkelig fik sved på panden og øvet sig i samarbejde. Men der er jo kun med til at skabe fællesskab og gode oplevelser – og give gode idéer, som man kan tage med hjem.

Andre af menighederne var nye, f.eks. Skt Hans kirke og Lemvig Bykirke, som hver havde 4 enheder med på menighedscamp i år. Mon ikke de trækker flere med sig til næste år, for Hjallerup Bibelcamping er et sted med solid bibelsk forkyndelse, relevante seminartilbud og koncerter med Kristus i centrum. Menighedscamp arrangeres som et samarbejde mellem Århus Bykirke, Indre Mission og Evangelisk Luthersk Netværk.

Fortsat vækst

Jonas Holdensen, campchef på Hjallerup bibelcamping fortæller om årets camping: ”Det er naturligvis dejligt, at kunne melde om rekord i antal campister for 5 år i træk. Ca. 2000 personer har camperet på pladsen. Der er ingen tvivl om at der er opbakning til vores koncept. Også blandt besøgende har vi oplevet en stigende interesse i år. Vores åbne koncept med gratis adgang for besøgende trækker virkeligt mange nysgerrige til.”

Hjallerup Bibelcamping i tal og fakta:

  1. 650 campingvogne/telte.
  2. 2000 campister.
  3. Hjallerup Markeds øl-telt er lejet ind og bliver nu brugt som mødetelt til bibelundervisning og kristne koncerter – og her er indrettet med 2400 stole.
  4. Herudover et stort og ukendt antal besøgende – pladsen er åben med gratis adgang for alle besøgende.
  5. Etableret i 2012 som afløser for det gamle Sæby Bibelcamping, der blev nedlagt pga. pladsmangel.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights