Menighedscamp på Hjallerup

Stadig flere bakker op om Menighedscamp på Hjallerup bibelcamping, som arrangeres af Indre Mission, Århus Bykirke og Evangelisk Luthersk Netværk

Årets menighedscamp i Hjallerup bliver ved med at vokse i antal og gav deltagerne mange gode oplevelser og inspiration til det daglige menighedsliv. 16 forskellige menigheder deltog, heraf mange af de menigheder, som er tilknyttet ELNs menighedsnetværk.

Menighedscamp blev i år udvidet med et større cafetelt og med omkring 250 enheder og med fællesspisning til 160 personer hver aften. En ny køkkenvogn sikrede en god hygiejne standard og gav desuden cafe Nærvær nye muligheder for at lave vafler, nachos og andre spændende tilbud på menuen hver aften. Cafe Nærvær ledes af frivillige fra Århus Bykirke og skabte ugen igennem en fantastisk stemning i menighedscafeen med musik, bankospil og ikke mindst en hel særlig hygge.

Inspiration, fest og fællesskab

Menighedscamp vil sætte en dagsorden for menigheder og fællesskaber i Danmark. I år gav Sprint og Peter Kofoed Herbst en undervisning af høj kvalitet, med bibelsk dybde og udfordrende aktualitet. Der var også tid til fordybelse og refleksion i de fire workshops, der oplevede god tilslutning. De forskellige workshops var både relevante og aktuelle for ledere og frivillige i menigheder og fællesskaber.

Menighedscamp er for flere af de deltagende menigheder ved at være et højdepunkt på året, hvor alle aldersgrupper glæder sig over at mødes. Det giver også fællesskab på tværs af menigheder og foreninger, hvor der er tid til at slappe af og tale med hinanden i familier og fællesskaber. Ikke mindst årets volleyball-turnering er med til dette og i år blev det et hold fra Århus Bykirke, der fik pokalen med hjem. MenighedsCamp er fællesskab, fordybelse, fornyelse.

Et særligt fællesskab

Gitte Thomsen har været menighedsinspirator i det sidste år og har afsluttede sin tjeneste i ELN med at være leder på menighedscamp. Hun fortæller om årets menighedscamp: ”Den bedste oplevelse var for mig helt klart det flow og den sammenhæng, jeg oplevede mellem de forskellige workshop og det overordnet tema for hele pladsen (AFTRYK). Der bliver ved med at komme flere deltagere, fordi MenighedsCamp-konceptet favner meget bredt – både IM menigheder, valgmenigheder, frimenigheder og små grupper, som blot ønsker et særligt fællesskab på Hjallen. Desuden er det trendy at være en del af en gruppe.”

Gitte er pr. 1. august blevet afløst af Anette Klausholm Bækgaard som ny menighedsinspirator.

IMG_2943

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights