Menighedscamp og sommercamp

Sommeren nærmer sig og der er også i år gode tilbud til menigheder, der vil bruge en uge på forkyndelse, lovsang og fællesskab.

Ligesom naturen allerede er ved at forberede sig på sommeren, sådan er mange rundt i menighederne også i gang med at forberede hvordan sommerferien skal afholdes. Og flere og flere vælger i disse år at bruge en del af sommeren på at være på forskellige former for bibelcamping. Menigheder tilknyttet ELN har i flere år valgt enten Hjallerup bibelcamping i nord eller Gammelbro camping i syd.

Menighedscamp

Der har været afholdt menighedscamp som en del af Hjallerup bibelcamping siden 2012. Temaet for årets camping er “Beregner ny rute”, hvor fokus i bibeltimer og aftenmøder er på Åbenbaringsbogens menighedsbreve fra Johs. Åb kap 2 og 3. Forkyndelsen i Storhytten varetages af en række spændende forkyndere, der brænder for at dele evangeliet om Jesus med tilhørerne. I år er det bl.a. Sprint, Hans Ole Bækgaard (Olsen), besøg af Russ Lackey, USA og Michael Lerche Nygaard.

Foruden det store program med bibeltimer for alle aldersgrupper, koncerter, lovsang og seminarer, så byder MenighedsCamp på seminarer, morgen- og aftenandagter i bedeteltet, volleyballturnering og café hver aften i menighedscaféen. Caféen byder på mange lækkerier og danner rammen for hygge og stemning, som du kan glæde dig til.

Seminarerne i Menighedcaféen afholdes af bl.a. Russ Lackey, Thomas og Sissel Nedergaard og Dan Månsson. Sidstnævnte tager i ét af sine seminarer årets tema op, som det forgår af denne forsmag:

“Mennesker har en masse planer og tanker for, hvilken vej deres liv skal gå. Men det går ikke altid som planlagt! Seminariet giver input til, hvordan vi som kristenmennesker mestrer ændrede forudsætninger for livskursen. Samtidig gives input til, hvordan vi som medkristne og menighed kan hjælpe et medlem til at navigere i oprørt hav.”

Sommercamp

På Gammelbro camping ved Haderslev indbydes der for 8. gang til Sommercamp.  Claus Grønbæk, præst i Københavnerkirken siger om Sommercamp: “Vi ser frem til en lille uge i det sønderjyske med god tid til at være sammen og til at lære nye mennesker at kende – både i og på tværs af menigheder.  Og til at være sammen om forkyndelse, lovsang og fælles opmuntring i det store telt og rundt om­king på pladsen. Og der bliver  selvfølgelig også program for børnene.”

Temaet for årets camping er hvad der sker, når vi kommer til tro på Gud. Det er nemlig ikke kun noget, der har med den enkeltes hoved og hjerte at gøre. Det åbner for en helt ny verden. Jens Bruun Kofoed, professor i Gammel Testamente på Dansk Bibelinstitut, vil hver formiddag, med udgangs­ punkt i bibelens første kapitler åbne op for den verden og virkelighed, som vi bliver sat i. Det kommer til at handle om sønner og døtre, om kongebørn, forvaltere og præster. Aftenmøderne  vil fokusere på de sidste kapitler af Matthæus-evangeliet, hvor Jesus  taler om kirken og de sidste tider og fuldendelsen på den nye jord, som venter. Aftenmøderne holdes af Jens Lomborg, præst i Skjern Bykirke og formand for ELN.

Leje af hytte, plads og forbrug afregnes direkte med Gammelbro Camping, men der er 15 % rabat i forhold til Gammelbros almindelige camping-priser.

 

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights