Menighedscamp med stor tilslutning

Lørdag sluttede en uges bibelcamping og menighedscamp i Hjallerup. Det blev en rigtig god oplevelse for de mange deltagere og hele campingen oplevede en vækst i deltagerantal på ca. 40% i forhold til sidste år, hvor der første gang var bibelcamping i Hjallerup. Det samme gjorde den del som var menighedscamp – her var der i år 140 enheder med 450 deltagere. De var fordelt på 18 menigheder, IM-samfund og kirkelige fællesskaber. Den største gruppe var fra Århus Bykirke, der sammen med Søhøjlandets Kirke, Indre Mission og ELN var arrangør af Menighedscamp.

Stor åndelig udbytte

På menighedscamp deltager man i formiddagens bibeltimer og aftenmøderne i det store fællesskab på campingen (ca. 1400 deltagere) og her oplevede man god og solid forkyndelse, et stærkt åndeligt fællesskab og medrivende lovsang. Samtidig var der i løbet af ugen mange forskellige tilbud, der var målrettet til forskellige aldre og interesser. Mange tog hjem fra Hjallerup fyldt op med en glæde over Guds nåde og frelse.

Om eftermiddagen var der et særligt program på menighedscamp. ”Vi havde hver dag 15-20 minutters bibelundervisning af Henrik Højlund, som blev vist på video”, fortæller landssekretær Brian Christensen , ”det var spændende og udfordrende at høre Henriks udlægning af missionsbefalingen fra Mattæus kapitel 28. Der var virkelig noget at arbejde videre med”. Henrik Højlunds bibelundervisning blev fulgt op af 3 workshops, som man kunne vælge sig ind på og det gav anledning til gode samtaler om det at være kirke og kristen i vores tid.

Fællesskab og hygge

På Menighedscamp blev der også tid til at hygge sig i fællesskab med menghedssport. Volleyturneringen var godt besat med 6 hold og det blev fusionsholdet Bramming/Fjellerup, der løb med sejren i en medrivende og meget tæt spillet finale. Om aftenen blev menighedscafeen flittigt brugt til samvær, samtale, spil og toasts, kaffe (på talrige måder), vafler og meget mere blev langet over disken, som igen blev styret af frivillige fra Århus Bykirke. Menighedscafeen bød også på mini-koncerter og ”Grib mikrofonen” med bidrag indspillet på pladsen af ledere og deltagere.
”Der er grund til allerede nu at glæde sig til næste års menighedscamp og der er god plads til at flere menigheder og kristne fællesskaber kan være med”, slutter Brian Christensen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

ELN søger ny landsleder. Måske noget for dig, der er netværker, organisator og kommunikator..?

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights