Menighedscamp 2015

Menighedscamp 2015 på Hjallerup Bibelcamping byder på workshops, networking, fællesspisning og sociale events

ELN arrangerer i samarbejde med Aarhus Bykirke og Indre Mission årets MenighedsCamp på Hjallerup Bibelcamping, som løber af stablen i uge 31 – fra d. 25. juli – 1. august. MenighedsCampen ønsker, at pege på Kristus som kilden til alt liv.

Workshops

I MenighedsCampen vil vi der i løbet af ugen være mulighed for at deltage i oplæg og debatter. Oplæggene afholdes fra 14.00 – 14.50 på hverdage på nær onsdag, hvor der er markedsplads på hele campen og volleyturnering i MenighedsCampen. For at gøre det let tilgængeligt for alle interesserede, er oplæggene ikke afhængige af hinanden. På den måde er det muligt at deltage, selvom man måske går glip af den første workshop. Temaet for Menighedscamp 2015 er Liv og tjeneste i lyset af Kristus. Dette tema bliver omdrejningspunktet for 4 workshops, som er yderst relevante for det personlige kristenliv og livet i den enkelte menighed. Carsten (Sprint) Korsholm Poulsen, undervisningskonsulent og præst i Frimenigheden Broen i Vejle og Peter Kofoed Herbst, præst i Kronjyllands frimenighed holder oplæg om:

  • Den profetiske gave i menigheden
  • Forbøn for syge – nådegave til at helbred
  • Livsvigtige relationer – praktisk hjælp til et bevidst liv i Guds lys
  • Myten om det afbalancerede liv – praktisk hjælp til et bevidst liv i Guds lys

Sprint holder de to første oplæg og Herbst de to næste efterfuldt af tid til spørgsmål og debat.

Gitte Møller Thomsen, menighedsinspirator i ELN og medlem af Vendsyssel Frimenighed siger:

”Som medlem af en mindre menighed glæder jeg mig meget til dels at være sammen med andre kristne i MenighedsCampen og dels at blive klogere på hvad, der sker med hverdagslivet, når Kristus lyser ind i det. For mig er Hjallerup Bibelcamping absolut årets højdepunkt – og i år er ingen undtagelse.”

Networking

MenighedsCamp giver også mulighed for at networke med andre menigheder og dele erfaringer, gode ideer, glæder, udfordringer osv. På hverdage lige inden dagens workshop er der arrangeret networking i MenighedsCampen, hvor det er muligt at deltage både som enkeltpersoner og tjenestegrupper.

Igen i år gentages succesen med fællesspisning af aftensmåltid i MenighedsCampen fra lørdag til tirsdag og torsdag til fredag. Aftensmad tilberedes af tilmeldte deltagere til fællesspisningen. Det vil sige, at hvis man melder sig til fællespisningen, melder man sig automatisk også til at få én køkkentjans i løbet af ugen. Denne køkkentjans kan enten være at lave maden eller at tage oprydningen og opvasken efter spisningen. Fællesspisningen foregår i MenighedsCampens café telt. Efter 1. juni kommer der besked ud til alle tilmeldte på Menighedscamp om tilmelding til madordningen.

Sociale events

For at styrke fællesskabet og kampgejsten i den enkelte menighed, er det også igen i år muligt at deltage i den store volleydyst i MenighedsCampen. Holdene kan tilmelde sig i Menighedscafeen og dyste om fine pokaler. Ligeledes etableres ægte caféstemning på græs i Café Nærvær, som er navnet på den populære café i MenighedsCampen. Caféen skaber en hyggelig stemning, hvor det er muligt at nyde en god kop kaffe, spise vafler og toast i selskab med andre. I løbet af ugen vil der endvidere være koncerter, Banko og andre arrangementer i Café Nærvær.

Gå ikke glip af årets event!

 

 

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Kursus for frivillige ledere. Fokus på åndelig og praktisk ledelse. For dig! Forår 2024

Verified by MonsterInsights