Menighedscamp 2013

ELN inviterer med IM, Søhøjlandets kirke og Århus Bykirke til menighedscamp under temaet Agenda29 – Guds kirke til tiden.

PROGRAMMET BESTÅR AF FIRE ELEMENTER

På Hjallerup bibelcamping fra d. 27. juli – 3. august er der et varieret tilbud til alle aldre om formiddagen med bibeltimer og til aftenmøder er der både forkyndelse, lovsang, koncert og vidnesbyrd på programmet. Ud over dette program har Menighedscamp forskellige tilbud, primært i løbet af eftermiddagen.

Videooplæg

Søndag til og med torsdag vil der være en samling i MenighedsCafén, hvor vi sammen ser et kvarters videooplæg af Henrik Højlund. Hver oplæg vil tage afsæt i en lille afsnit af missionsbefalingen fra Matthæusevangeliet 28.

Efter oplægget vil der være 3 korte oplæg/apitizere, der hver især introducerer dagens 3 workshop-muligheder.

Workshops

Workshops har til formål:
at give deltagerne mulighed for at arbejde konkret med emner og udfordringer i menighedslivet – særligt vil der lægges vægt på at inspirere til hvilke konkrete værktøjer man med fordel kan benytte sig af.

Mandag til og med torsdag vil der være mulighed for at vælge sig ind på én af tre workshops hver dag efter Agenda29 oplægget. De tre workshops er hver dag i følgende tre kategorier:

Mission

Børn og unge

Fællesskab

Sociale tilbud

De sociale tilbud har til formål:
at vi kommer hinanden ved på tværs af menighederne. Du kommer sikkert til at møde folk, som du ikke har brugt tid sammen med før. Her er rig mulighed for at danne relationer og netværk på tværs.

Spontane aktiviteter

Vi vil også gerne give plads til at man som deltager på MenighedsCamp kan få lov til at arrangere store om små spontane aktiviteter. Det kan være at man får lyst til at arrangere en grillfest, tage på tur ud i sommerlandet, arrangere beach volley tunering eller noget helt andet. Kun den spontane fantasi sætter grænser.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights