Menighed med syn for diakoni og mission

Hedensted Valgmenighed er månedens menighed i M-netværket. To af menighedens medlemmer fortæller om, hvorfor de er glade for at være med.

Conny og Thomas Rasmussen er et par I 30’erne med 2 børn og da de flyttede til Hedensted for 3 år siden, fandt de det naturligt at begynde i Hedensted Valgmenighed. Læs deres fortælling om, hvorfor de er glade for at komme dér.

Følte sig velkomne

Fra første gudstjeneste blev vi mødt med en naturlig interesse for os og vores børn og har siden følt os velkomne og hjemme i menigheden. Der var plads til at komme, som vi er, hvilket vi havde brug for. Med tiden oplever vi det dog naturligt at bruge de evner, som vi har, hvad enten det er at være i lovsangsgruppen eller i forbønsgruppen. Vi oplever det som en velsignelse for os selv og til gavn for menigheden.

Alle aldre er repræsenteret i menigheden, hvilket vi finder meget værdifuldt. De ældre har levet et langt liv med Jesus og har så meget at give os, der er yngre.

Jeg (Conny) er meget glad for at være med i forbønsgruppen. Der kan jeg få hjælp til at bruge min nådegave, både privat og til gudstjenesterne, hvor der ofte er forbøn under nadveren. Ligesom Jesus gik i forbøn for sine disciple og beder for os, så er det vigtigt, at vi som menighed har fokus på forbøn og hvilken kraft der er i at bede for hinanden.

Mission og diakoni er naturligt

For os er det vigtigt, at vi ikke kun er menighed og kirke for os selv, men at vi også rækker ud til de mennesker, som vi lever iblandt. Vi har haft aktiviteter for Red Barnets oplevelsesklub til bla. Fastelavn, og har flere gange haft fællesspisning med herboende flygtninge – “Middag på Tværs”.

Vi er stolte over at være med i en menighed, som tænker diakoni og mission som en naturlig del.

Gudstjenesten er en god måde at begynde en ny uge – dér blir vi fyldt på til vores liv med Gud.

Som børnefamilie er der nok at se til og det er svært at prioritere bøn og bibellæsning i hverdagen, derfor er det så vigtigt for os at komme afsted og være sammen med menigheden og høre Guds ord, som Roar forkynder konkret til vores liv. Det er Jesuscentreret forkyndelse hver gang, og det har vi brug for.

Se mere om Hedensted valgmenighed her.

 

 

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights