Medlemskampagne

Med opstart på menighedscamp og frem til kirkefesten 1. oktober sættes gang i medlemskampagne med gode gevinster

I slutningen af august er det 10 år siden at ELN blev stiftet i Odense og Odense-Erklæringen blev vedtaget som en aktualisering af den bekendelse vi som Evangelisk Luthersk kirke ønskede at fremholde og fastholde. Siden er der kommet en stor opbakning til ELNs mål og vision om at samle, inspirer og udruste den danske kirke til at holde fast ved bibel og bekendelse, så vi nu har 1750 personlige medlemmer. Det er en solid og meget vigtig støtte for ELN at have personlige medlemmer, for det giver os mulighed for at tale med større vægt og giver os den fornødne økonomi til at varetage de opgaver, som vi gerne vil løfte.

Stort potentiale

Vi har dog en klar oplevelse af at endnu flere støtter ELNs sag, men blot endnu ikke har haft anledning eller tilskyndelse til at melde sig som medlemmer. Der er et stort potentiale for nye medlemmer i ELN. Derfor sætter vi nu en medlemskampagne i søen, der løber fra Menighedscamp i Hjallerup i uge 30 og frem til ELNs store kirkefest d. 1. oktober i Skjern. Det er en kampagne, som vi håber, at vores medlemmer aktivt vil deltage i ved selv at hverve nogle nye medlemmer i bekendtskabskreds og menigheder. Målet er at få 250 nye medlemmer i løbet af disse to måneder, så vi til kirkefesten kan nå 2000 medlemmer af ELN.

Gode præmier

For at nå dette mål, så udlodder vi 3 gode præmier, som er blevet sponsoreret til ELN og der vil blive trukket lod om vinderen til kirkefesten. Hovedpræmien er en uges ophold på hytteferie i Norge for 14 personer (incl færgebillet for en bil med 5 personer), til en værdi af 6000 kroner, sponsoreret af Norsk Hytteudlejning. 2. præmien er en overnatning med morgenmad for to personer på ét af de danske sømandshjem, sponsoreret af Indenlandsk Sømandsmission og 3. præmien er sponsoreret af Lohses forlag og er et gavekort på 300 kr.

Begge deltager

Så hvis du er medlem af ELN, så kan du deltage i konkurrencen ved at hverve et nyt medlem. Så deltager begge i konkurrencen. Men det er naturligvis alle nye medlemmer, der deltager i konkurrencen også selvom man ikke er blevet hvervet af nogen.

Man kan læse mere i flyer om medlemskampagne her og deltage ved at printe den ud og sende den til landssekretær Brian Christensen, Ellehammersvej 71, 7500 Holstebro. Man kan også tilmelde sig direkte på hjemmesiden og sende en mail til landssekretaer@luthersk-netvaerk.dk , hvis man er blevet hvervet af én. Så deltager begge i konkurrencen.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights