Kirken ved Tange Sø får ny præst

Klaus Højgaard Laursen er pr. 1 juni ansat som præst i Kirken ved Tange Sø. De første tre måneder i en 30 procents stilling, som derefter øges til 50 procent.

Klaus Højgaard Laursen har de seneste 10 år arbejdet på fuld tid med Bibelen Live, hvor han tager rundt i hele landet og reciterer og dramatiserer Bibelens tekster. Han vil fortsætte den del af sit virke, men nu på halv tid.

Den kommende præst skriver i en hilsen til menigheden, at: ”Det er med både stor glæde, forventning og spænding, at jeg har sagt ja til at skulle være jeres præst! (…) Jeg glæder mig også til at prædike for jer, og jeg er fuld af forventning til, at Gud vil tale til os igennem sit ord, prædikenerne, børnenes fem minutter, sangene, vidnesbyrdene osv. Jeg glæder mig over, at de mennesker jeg har mødt fra både menighedsrådet og hyrde/lærerådet allerede har taget så godt imod mig. Det giver mig en tro på, at det her bliver virkelig godt!”

Og glæden er og forventningen bliver til fulde delt af menighedsrådet.

”Vi er overbeviste om, at Klaus er det rette match for vores menighed, og vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde. Vi er også helt overbeviste om, at Gud vil bruge Klaus i sit virke til at nå os med sit ord igennem gudstjenester, dåbssamtaler, konfirmationsforberedende undervisning og samtaler,” siger Jan Torp Kristensen, der er formand for menighedsrådet.

Klaus Højgaard Laursen er 42 år og gift med Mette. Parret og deres tre sønner bor i Gjern.

Det er planen, at den nye præst skal indsættes ved en gudstjeneste søndag den 6. juni.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights