Kirkeinspiration i Århus d. 30/9

Kirkegænger? så læs med her …..

Lørdag den 30. september 2017 kl. 10.00 (kaffe fra kl. 9.00) serverer vi en buffet af gode retter, der er tilberedt af de bedste råvarer – hentet direkte fra den gode jord – Bibelen.

Kirkeinspiration er også for dig, der synes tingene går stærkt, måske for stærkt. Måske sukker du efter tid og overskud til alt det du gerne vil og alt det du synes du skal. Det er opslidende og det er ikke Guds tanke med dig. Gud vil at du skal glædes i dit liv som kristen og være et vidnesbyrd om ham på en naturlig måde, der hvor du er, som den du er.

Dér hvor du er

Neil Hudson har gjort sig erfaringer med at kombinere det helt almindelige travle liv med et liv som discipel. Han glæder sig til at være sammen med dig og øse af sine erfaringer fra England. Giv dig selv en hel dag, hvor du får mulighed for at blive fyldt med ny energi og glæde ind i dit liv som kristen.

Bliver du træt bare ved tanken om nye projekter og nye tiltag …. så er du en blandt mange ……. konferencen byder ikke op til, at du skal gå hjem og være med i nye projekter, men du får nye vinkler, nye måder at tænke på, om det du alligevel har gang i og det du brænder for.

Kirkeinspiration er konferencen, hvor du som går i kirke og du som ønsker at leve et hverdagsliv som kristen blandt venner, familie, naboer og kolleger – får lov til at suge til dig af ny inspiration og opmuntring til at være kristen, der hvor du alligevel er, som den du er.

Neil Hudson fortæller bl.a. om hvordan kaffeholdet kan blive løftet i deres tjeneste, blot ved at være opmærksom på, hvordan de kan gøre en forskel, derfra hvor de alligevel er. Så kaffetjansen ikke blot kommer til at handle om at dele kaffe ud efter en gudstjeneste, men om at vise Guds omsorg for mennesker der ikke har det godt eller for nye der er dukket op og har brug for opmærksomhed. Det kan kaffeholdet opdage – de kan holde øje med mennesker, der står i køen og være klar med en kærlig kommentar, når de når frem til kaffeudskænkningsstedet. Eller de kan sørge for at koble en anden person på den nye, så vedkommende oplever sig set og velkommen.

Lovsang og Guds ord i centrum

Unite Lovsang deltager hele dagen med deres fantastiske indlevende sange og musik. De har en nådegave til at lede lovsang og du er inviteret til at være med.
Dagen sluttes af med forkyndelse v/ Jim Pfrogner og lovsang ved Unite.

Få ny inspiration til at være der hvor du alligevel er, så du kan gøre mere af det du brænder for og længes efter når du er sammen med andre mennesker.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Kursus for frivillige ledere. Fokus på åndelig og praktisk ledelse. For dig! Forår 2024

Verified by MonsterInsights