Kirkeinspiration 2014

KirkeINSPIRATION2014 afholdes lørdag d. 1. februar 2014 i Aarhus. KirkeINSPIRATION er en hel dag fyldt med seminarer, workshops og stormøder til inspiration for kirker i Danmark.

Kirke for Kristus

Som kristne hører vi Kristus til – og som kristne er vi kaldede til at leve for Kristus. Som kristne menigheder og fællesskaber må det være et mål for os. Som Jesus-vidner er vi betroet at gøre Jesus kendt.

Derfor inviterer ELN og Århus Bykirke igen til Kirkeinspiration.

På Kirkeinspiration har du mulighed for at sætte fokus på dette mål, hente inspiration, blive udfordret og være i fællesskab med andre, som er på samme vandring. Udover stormøder vil de fire spor (gudstjeneste, missional praksis, ledelse samt liv & relationer) være omdrejningspunkt for dagen.

Fakta om kirkeinspiration

Indhold: 2 stormøder, 4 workshops og 12 seminarer fokus på temaet ‘Kirke for Kristus’. Oplægsholdere er hentet fra mange forskellige kirker og kirkelige organisationer. Se alle oplægsholdere på kirkeinspirations hjemmeside.

Pris: 300 kr. inkl. alle måltider. For studerende: 150 kr.

Tid: 1. februar 2014

Sted: Viborgvej 173, 8210 Aarhus V

Tilmeldingsfrist: senest d. 25. januar. Herefter er prisen 50 kr. højere.

Seminarer og workshop

I løbet af dagen vil der være mulighed for at deltage i 4 seminarer/workshop og der er fire valgmuligheder hver gang. Her er et par eksempler på nogle af de 16 tilbud.

Cand psyk Aida Andersen vil holde i et seminar om det brudte liv

“Når mennesker kommer i forskellige livskriser og når det ikke bare går let med livet, så kan det være vanskeligt at finde ord og vide, hvad man skal sige og gøre. Der vil være fokus både på den konkrete hjælp menneske til menneske: hvordan stå ved siden af? – men også input til det mere overordnede: hvordan stå ved siden af som menighed?”

Man kan også få input til at øve indflydelse i menighedsråd, provstiråd og stiftsråd v/ kemiingeniør, phd. Margrethe Winther-Nielsen

“Mange tænker, at det ikke kan betale sig at engagere sig i forskellige råd og udvalg i det folkekirkelige system. Men samtidig ved de fleste godt, at hvis man vil have indflydelse, må man også være med der, hvor beslutningerne tages. Hvordan kan vi være med til at påvirke folkekirken i flere niveauer? Oplægsholder er tidligere formand i menighedsråd, har stor erfaring fra provstiudvalg, er næstformand i Kbh.’s stiftsråd og formand for Distriktsforeningen af Menighedsråd i København.”

Vær med til at sprede tilbuddet på facebook

 

Skriv en kommentar

Tag med på konference for valg- og frimenigheder.  Lørdag 17. juni i Børkop. Skarp på tiden - tæt på virkeligheden!

Verified by MonsterInsights