Kærligheden til Jesus i centrum

Gudstjenestefællesskabet i Slagelse er månedens menighed i M-netværket.

Når menighedsnetværkets 30 menigheder præsenteres på ELNs hjemmeside i løbet af 2 ½ år som månedens menighed, så er det med en opfordring til menighederne om at fortælle om dem selv og hvad de er optaget af. Det har Gudstjenestefællesskabet i Slagelse gjort her, men man opmuntres også til at bringe den gode historie videre i form af et personligt vidnesbyrd eller en aktivitet, som på en særlig måde har været frugtbar i menigheden.

Vandring mod tro med tro

Herunder deler Anne Helene Køllund sit vidnesbyrd

“Jeg er ikke opvokset som kristen, men kom til tro efter at Gud vendte op og ned på mit liv. For 1,5 år siden fik jeg en dyb depression og var gennem en længere indlæggelse i psykiatrien. Der fik jeg ved Guds gode indgriben en omsorgsfuld kristen læge, som fortalte mig om Jesus og opfordrede mig til at bede. Jeg mærkede nok allerede dengang, at det var sandt, hvad lægen fortalte, og at jeg virkelig havde brug for at vende mig til Gud. Det gav mig håb, og jeg opsøgte IM(U) i Slagelse for at lære mere om Gud. Her blev jeg også introduceret til Gudstjenestefællesskabet, og jeg begyndte at komme til deres gudstjenester.

Det gjorde stort indtryk på mig, hvordan folk i Gudstjenestefællesskabet bare tog imod mig som udefrakommende med glæde og varme. Jeg kunne tydeligt mærke, at her var et fællesskab med kærligheden til Jesus i centrum, og det var rigtig dejligt og smittende. Det var både inspirerende og trygt – især som ny troende – at komme til gudstjenester et sted, hvor jeg følte, at jeg kunne stole på, at forkyndelsen virkelig var bibeltro, samtidig med at den var levende og oprigtig. Jeg blev ved med at komme til gudstjenesterne hver måned, og jeg er kun blevet gladere for det, efterhånden som jeg har fået det bedre. Gudstjenestefælleskabet i Slagelse er et fællesskab af mennesker, der gerne vil have fællesskab med Gud, og det har helt klart gjort meget for min vandring mod troen, at jeg har haft mulighed for at komme her. Det kærlige fællesskab og den levende forkyndelse har givet mig rigtig gode rammer til at få en tro, der holder, og kan bære mig videre i livet og forhåbentlig i mål.”

Slagelse vidnesbyrd

Fællesskab og nærvær

Karen Larsen, Slagelse har haft den samme erfaring af fællesskab og nærvær

”Jeg følte mig meget alene – nærmest på en øde ø -når jeg tog til gudstjeneste i den kirke jeg kommer i og følte jeg havde brug for et supplement. Derfor havde jeg behov for noget andet – et sted hvor man bliver set!”

I Gudstjenestefællesskabet er jeg først og fremmest tryg ved den forkyndelse og undervisning vi hører. Det passer på en dejlig måde ind i min hverdag. Og her har jeg også fundet min ”åndelige” familie som ser mig og som har omsorg for mig og hvor jeg føler nærvær.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights