Johnny Tidemand er ny præst i Søhøjlandets Kirke

Søhøjlandets Kirke i Gjern får en præst med hjerte for familier, børn og unge.

Johnny Tidemand har de seneste tre år været ansat i Vendsyssel Frimenighed, men i august tiltræder han sit nye job i Søhøjlandets Kirke i Gjern. De første par måneder vil han dog være ansat både i sit gamle og sit nye job, indtil han tiltræder på fuldtid Gjern.

”De seneste tre år har min kone Ditte arbejdet fuldtid, mens jeg har været på deltid. Men nu vælger vi at bytte,” fortæller Johnny Tidemand om en af grundene til skiftet fra Nord- til Midtjylland.

Spørger man Johnny Tidemand, hvilken præst de får i Søhøjlandets Kirke, svarer han, at ”det er da et godt spørgsmål” og føjer til:

”De får en præst med mange års erfaring med at have fokus på familier og på børn og unges trosoplæring. Det er et kendetegn, at jeg gør noget ud af, at børnene skal være en del af menigheden og af gudstjenesten. Derfor lægger jeg vægt på, at der er børneforkyndelse i gudstjenesten. Børn er medlemmer på lige fod og der skal være tid og plads til dem – primetime, som man så må sige. Rent sprogligt bør børnene derfor heller ikke sendes ud til børnekirke, men ind. Det skal ikke høres, som om der skal foregå noget, de ikke må være en del af, men mere som en invitation til noget andet, der er bedre for dem. Børnene hører til i Guds Rige, og derfor også i kirken, og det skal kunne mærkes.”

Inden sin ansættelse i Vendsyssel var Johnny Tidemand i 12 år børne- og ungdomsmedarbejder i Lindehøj Kirke i Herlev, og han glæder sig over, at han endnu engang kan bruge sin erfaring i en menighed med mange børnefamilier.

Præstefamilien består udover Johnny Tidemand også af hustruen Ditte og datteren Celine på seks år.

En kommentar til “Johnny Tidemand er ny præst i Søhøjlandets Kirke”

  1. Hej Johnny, kunne du komme en onsdag aften til Grauballe IM , vi er 12-14 mennesker i moden alder. Aften holdes i private hjem, da missionshuset er solgt. Der er datoer i 2023, 11/ 10 og 8/ 11 .
    Ivan Pedersen kender mig. Mvh Stig

    Svar

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights