Interview – medlem nr. 1500

Jakob og Marianne Olesen, Ringkøbing, har lige meldt sig ind i ELN og dermed var de medvirkende til at ELN nu har 1500 medlemmer. I denne tid er ELN inde i en rivende udvikling, hvor det strømmer til med nye medlemmer og Menighedsnetværket er etableret med indtil videre 17 menigheder.

Men hvad er det, som får nye til at melde sig som medlemmer af ELN? Vi har spurgt Jakob og Marianne og deres overvejelser.

Kære Jakob og Marianne. Tillykke med at I nu er medlem nr. 1500 i ELN.
1) Hvorfor vil I gerne være medlem af ELN ?

Vi er bekymrede for den folkekirkelige situation i Danmark. Vi fornemmer at Guds Ord bliver taget mindre og midre alvorligt. I den sammenhæng ønsker ELN at gøre et arbejde for at holde kirken fast på bibel og bekendelse, og det vil vi gerne støtte og være med til.

2) ELN blev stiftet i 2006. Har I oplevet, at ELN har været med til at gøre en forskel i det danske kirkeliv i den tid eller er I først lige blevet opmærksom på ELN ?

Vi har været glade for, at ELN har meldt klart ud i forhold til vielsesritualet for homoseksuelle, det var også godt at ELN ville hjælpe almindelige kirkegængere med at markere deres utilfredshed med deres biskop.

3) Hvad forventer I jer af ELN i fremtiden ?

Vi tror der bliver behov for en samlende organisation for den bibeltro lutherske kirke i Danmark, og ELN kunne godt udfylde den rolle.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights