Inspirations-konference

Børne- og juniorledere inviteres til en dag med barnet i fokus, spændende foredrag og engagerende og inspirerende seminarer og workshops.

Lørdag d. 6. september inviteres alle landets frivillige børne- og juniorledere, sammen med kirkemedarbejdere til inspirationskonference på Grejsdalens ungdomsskole. Det bliver en dag med barnet i fokus, spændende foredrag og engagerende og inspirerende seminarer og workshops.

Spændende foredragsholder

Om formiddagen byder programmet på foredrag ved Ph.d. Søren Østergaard, som er leder af Center for ungdomsstudier og forfatter til bl.a. ”Børneliv 2.0). Han vil tale om, hvordan børn er præget af den kultur vi lever i, men samtidig også skabt i Guds billede. Denne dobbelthed skal man som leder have sig for øje og samtidig er der også mange børn, som oplever en hverdag og et familieliv i opbrud på forskellig måde. ”Jeg glæder mig meget til at høre Søren Østergaards fordrag”, siger landssekretær Brian Christensen, der på vegne af ELN er med til at arrangere inspirationskonferencen.
”At være leder i det kirkelige børne- og juniorarbejde handler ikke kun om at forkynde evangeliet om Gud, som vores himmelske far og Jesus som børnenes ven, men om at sætte dét evangelium i sammenhæng med børnenes liv. Som kirke må vi tage det ansvar og de udfordringer på os, som det giver at møde børn og unge dér, hvor de er og hjælpe dem til at finde svar på identitet og selvforståelse i lyset af evangeliet.”

Et væld af seminarer og workshops

Efter frokost åbner ”Mulighedernes marked”, hvor eftermiddagens workshop og seminarer præsenteres, så man både kan vælge, hvad man gerne vil høre mere om og få noget af det med, som man ikke kan nå at fordybe sig i. Der er nemlig mellem 15-20 forskellige seminarer og workshop og man kan desværre kun nå at deltage i to.

Haderslev gospelkor medvirker både til workshop og til den opmuntrende afslutning, hvor der bliver gode ord og oplevelser at gå hjem med. Konferencen er blevet til i et samarbejde mellem Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler, Børne og Unge Oase og Evangelisk Luthersk Netværk. Det er også opmuntrende at opleve dette samarbejde på tværs af organisationer og netværk og netop dette møde med hinanden på konferencen kan give en ekstra dimension i udbyttet af inspirationskonferencen.

Ved tilmelding senest 15 juni gives der rabat på deltagerprisen.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights