Inspiration til menighedslivet

Spændende og vedkommende workshops og seminarer på Kirkeinspiration 2013

Kirkeinspiration 2013 som ELN indbyder til sammen med Århus bykirke lørdag d. 26. januar byder på mange seminarer og workshops. Der er muligt at vælge 5 forskellige i løbet af dagen. Herunder kommer et par eksempler.

Bemærk at der ved tilmelding efter 20. januar tillægges et gebyr på  50,- kroner

INSPIRATION til menighedstrivsel

Vi har ofte store drømme og mål for vores menigheder. Et højt aktivitetsniveau kan hurtigt spille en rolle. Men hvordan sikrer vi, at vi ikke brænder ud eller bliver trætte? Hvordan sikrer vi, at den enkelte har det godt i menigheden, og at alle oplever sig som en vigtig del og får lov til at bære med efter evne og kræfter

v/ Psykoterapeut Steen Palmquist

INSPIRATION til personaleledelse

I en selvstændig menighed med ansatte har ledelsen også et ansvar for god personaleledelse samt at tydeliggøre en tryg personalepolitik og ansættelsesvilkår.

v/ HR-konsulent i Krifa Pernille Aagaard

INSPIRATION til Børnefrø

Konkret inspiration til arbejdet for børnene! DFS har netop lanceret et nyt inspirationsmateriale ”Børnefrø”, der henvender sig til alle der arbejder med børn i alderen 4 år og til og med 3. klasse. Få materialet præsenteret og bliv inspireret til børnekirken/børneklubben – og kom med dine bedste ideer! Hør også mere om legekasse.dk – som indeholder løb, lege og kreative ideer.

v/ Landsleder i DFS Bent Molbech Pedersen

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights