Hun vil hellere tænde lys end forbande mørket

Gitte Møller Thomsen er netop indtrådt i ELN’s landsledelse.

Det er en stor kender af ELN, der nu er trådt ind i ELN’s landsledelse. Det nye medlem, Gitte Møller Thomsen, var nemlig ansat som ELN’s første menighedsinspirator i halvandet år i midten af 10’erne. Hun er desuden en del af ledelsen i Vendsyssel Frimenighed og sidder også i styregruppen for menighedsnetværket.

Gitte Møller Thomsen er cand.mag. i læring og forandringsprocesser og arbejder til daglig som pædagogisk konsulent med fokus på kompetenceudvikling af såvel ledere og medarbejdere i Brønderslev Kommune.

Og den faglige ballast vil hun meget gerne bringe i spil i ELN.

”Jeg er meget optaget af, hvordan organisation, ledelse, professionel mødeledelse og kommunikation spiller sammen, så det fungerer i praksis. I et netværk som ELN er det vigtigt, at der er en lethed i den måde, vi arbejder på. Med det mener jeg, at der skal være en lethed i den måde vi mødes og kommunikerer, mens der er meget tyngde i det budskab og den vision, vi har,” siger Gitte Møller Thomsen og pointerer, at hendes faglighed er en del af hendes professionelle motivation for at træde ind i landsledelsen.

Om den personlige motivation siger hun:

”Jeg har virkelig brug for nogle flere legekammerater og det, som vi kan give hinanden i arbejdet ved at udvikle netværket,” siger hun med latter i stemmen og fortsætter:

”Jeg deler jo ELN’s vision, og jeg er meget optaget af, at vi fokuserer på at tænde lys i stedet for at forbande mørket. Det er meget nemt at få øje på alt det, der er galt, men det er vigtigt, at vi bringer håb. Jeg siger ikke, at vi ikke gør det, men det må hele tiden være et opmærksomhedspunkt.”

46-årige Gitte Møller Thomsen bor med sin mand, vodbinder Reinhard Thomsen, i Strandby. Parret har tre drenge og et plejebarn.

 

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights