Herning bykirke ansætter præst

Herning Bykirke, der er en del af ELNs menighedsnetværk, har fra 1. januar 2013 ansat Søren Mejer Overby som ny præst.

Jens Christian Kjeldsen, næstformand i menighedsledelsen, udtaler:

“Vi har været velsignet med ansøgninger fra gode og kompetente kandidater, så det har været svært at vælge. Vi er dog overbeviste om, at vi har truffet det rigtige valg, og håber at Gud må lade det være til stor velsignelse for vores menighed.”

I det seneste nyhedsbrev fra Herning Bykirke præsenterer den nye præst sig selv:

Jeg hedder Søren Mejer Overby og jeg skal fra den 1. januar 2013 være præst i Herning Bykirke. Det glæder jeg mig enormt meget til. Jeg er meget spændt på at møde jer og på at se hvad Gud ønsker at gøre i Herning Bykirke. I har sikkert allerede mange tanker og drømme om, hvordan Herning Bykirke skal være og forhåbninger om, hvordan præsten prædiker og opfører sig. Jeg kan som præst næppe leve op til det hele, men jeg vil gerne være menighed sammen med jer, og sammen med jer følge efter Jesus Kristus og modtage alt fra ham. Når vi følger efter ham, så leder han os altid hen til andre mennesker.

Derfor brænder jeg for at Herning Bykirke ikke kun bliver til gavn for os selv, men også for de mennesker som er omkring os – uanset hvem de er. Gud frelser mennesker, han genopretter mennesker, han forvandler mennesker – uanset hvem de er. Det drømmer jeg om at få lov til at opleve i Herning Bykirke.

Hvis jeg skal fortælle lidt om mig selv, kan jeg nævne, at jeg er 34 år og gift med Karen. Hun er gymnasielærer. Vi har en lille dreng, Christian, der pt. er 9 måneder. Jeg blev færdig med teologiuddannelsen i 2006. Umiddelbart derefter arbejdede jeg i en IMUforening i Aarhus, og var i den forbindelse bl.a. med til at opstarte Aarhus Bykirke. De sidste to år har jeg været leder for en bibelskole i Israel, der hedder Discipelskolen.
Jeg går meget op i fodbold og jeg elsker at lytte til musik. Det gør mig glad at gå rundt i naturen, og jeg kan godt lide at blive klogere af at læse bøger og lytte til andre mennesker.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights