Gud virker stadig

Inspirationsdag i København den 12. september med Dr. Chuck Davis, amerikansk præst, missionær, forfatter og ledelseskonsulent.

Evangelisk Luthersk Netværk i København, Evangelisk Alliance i Danmark og Netværk for Missionale Menigheder får besøg af den amerikanske præst, ledelseskonsulent og tidligere missionær Dr. Chuck Davis, som vil sætte fokus på kirkens udrustning i dag og bringe opmuntring til den kristne kirke.

Det sker torsdag den 12. september kl. 9.00, hvor præster og kirkeledere er inviteret til en rundbordssamtale om at leve i det kald, Gud har givet os i en pluralistisk og sekulær verden.

Om aftenen torsdag den 12. september er der møde for alle interesserede, hvor Dr. Chuck Davis på en inspirerende og udfordrende vis taler om, hvordan Helligånden virker i dag gennem sin kirke.

Mødet om formiddagen foregår i Nazaret Kirke, Ryesgade i København fra kl. 9-12, mens arrangementet om aftenen foregår på Dansk Bibel-Institut, Leifsgade i København kl. 19.30-22.

Dr. Chuck Davis er amerikansk præst, missionær, forfatter og ledelseskonsulent med mere end 35 års erfaring i mission og menighedsarbejde.

Han har været præst i USA i en årrække og været missionær og kirkeplanter i Mali samt underviser på præsteseminarier.

Se program og flere oplysninger her Inspirationsdag

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights