Glad lejrchef for menighedscamp

Interview med lejrchef for menighedscamp, Jonas Holdensen.

Hvad var det bedste på årets menighedscamp ?

Der er mange ting, som man kan nævne, for det var rigtig godt. Vi endte med at vores del af campingen blev helt fyldt op. Det betyder jo, at vi skal have et større areal næste år, så vi kan tilbyde endnu flere at være med. Jeg er særlig glad fro den massive opbakning fra både de menigheder der er med til at arrangere menighedscamp (Århus bykirke og Søhøjlandets valgmenighed) og andre menigheds-fællesskaber.  Der var også en del fra andre dele af campingen, som deltog i de seminarer og workshop, som vi havde i menighedscamp teltet. Vi satte fællesskabet på dagsordenen.

Menighedscaféen var et rigtigt godt samlingssted til hygge og camp-kapellet var som andagts- og stilletelt et åndehul

Hvorfor er det vigtigt at samles på menighedscamp ?

Vi kommer til at værdsætte menighedens liv i ferien. Normalt er det noget, som betyder meget i hverdagen  og noget som er et stort aktiv for os, men i ferien har vi ikke haft ret meget med hinanden at gøre. Det kan menighedscamp være med til at forandre.

Vi får også erfaringen af, at vi som menigheder indgår i et netværk. Nogle gange går vores horisont ikke længere end til dér, hvor menigheden slutter. Men på menighedscamp møder vi andre menigheder og kan blive inspireret af deres måde at gøre tingene på.

Vil du opfordre andre menigheder til at være med næste år ?

Ja, bestemt. Men jeg vil også gerne opfordre dem som deltog i år til at udfylde evaluerings-skemaet, så vi kan forbedre tilbudene til næste års camping. Nu har vi fået gode erfaringer, men vi vil gerne gøre det endnu bedre. Det kunne være godt til næste år at kigge lidt mere, hvordan menighederne kan netværke på tværs i løbet af campingen.

 

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights