Frimenigheden Broen får ny præst

Siden sin opstart i december 2012 har frimenigheden Broen, der holder gudstjenester i missionshuset i Vejle, klaret sig med to ulønnede fritidspræster. Men 1. september ansættes en lønnet deltidspræst, hvorefter antallet af gudstjenester pr måned vil stige til 3.

Den nye præst er Simon Nielsen, der hidtil har været ungdomskonsulent i Indre Missions Unge med bopæl i Holstebro. Nu flytter han og Karina og deres tre børn til Vejle-området. Simon ordineres og indsættes ved en festgudstjeneste søndag d.1. september kl. 14.00 hvor Børge Haahr Andersen, der er Pastoral Vejleder i Evangelisk Luthersk Netværk, vil medvirke. Efter gudstjenesten vil der være kaffe og samvær

Vækst i Menighedsnetværket

Landssekretær for ELN Brian Christensen udtaler: “Det er glædeligt, at frimenigheden i Vejle er blevet i stand til at ansætte deres egen præst og vi glæder os over den vækst, som vi oplever i ELNs menighedsnetværk. Hen over sommeren er der endnu et menighedsfællesskab, der har meldt sig ind, nemlig væksthuset ved Lindehøj kirke i Herlev. Så der er nu 23 menigheder med i Menighedsnetværket. Jeg håber også, at en del valgmenighedspræster og sognepræster vil deltage d. 1. september ved ordinationen af Simon Nielsen for at markere fællesskabet på tværs af menighedsformer. Vi har brug for at stå sammen i en kirkelig brydningstid”.

 

Se omtale af frimenighedens start her

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights